Libnet.ro
UNICEF

16:00

Radu Banciu, despre eliberarea lui Gigi Becali: Omul asta, in afara de minciuna, nu a facut nimic in puscarie. Cred ca judecatorii s-au plictisit sa il tina in inchisoare (VIDEO)

B1 B1,
Radu Banciu, despre eliberarea lui Gigi Becali: Omul asta, in afara de minciuna, nu a facut nimic in puscarie. Cred ca judecatorii s-au plictisit sa il tina in inchisoare (VIDEO)

Radu Banciu a comentat vineri, intr-o interventie telefonica in cadrul emisiunii Talk B1 subiectul eliberarii conditionate a lui Gigi Becali. Banciu sustine ca intreaga situatie este o farsa si. continuă pe B1

Radu Banciu, despre dosarul Mita la PSD: Adica tu, Mircea Geoana, nu stiai cine finanteaza campania electorala? De parca te pregateai sa sari sotronul in parc (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit in editia de joi a emisiunii Lumea lui Banciu despre condamnarea lui Ioan Niculae la doi ani si sase luni de inchisoare cu executare in dosarul Mita la PSD, context in care.

Radu Banciu, despre Iohannis si Ponta: Amandoi tipici pana la Dumnezeu. Unul, un mincinos tradator, altul, neamtul linistit, fara emotii (VIDEO)

Radu Banciu a comentat, in editia de marti a emisiunii sale, discursul presedintelui Klaus Iohannis in care a vorbit, printre altele, despre viitoarea motiune de cenzura pe care PNL o pregateste, afirmand ca.

Gigi Becali a iesit din inchisoare. Sa ma ierte tot omul pe care l-am suparat

UPDATE - Finantatorul Stelei, Gigi Becali, a fost eliberat, vineri dupa-amiaza, din Penitancierul Poarta Alba. La iesire, Becali a spus ca primul lucru pe care vrea sa il faca este sa se impace cu toata.

Gigi Becali ar putea fi eliberat definitiv din inchisoare. Magistratii vor da verdictul

Zi decisiva pentru Gigi Becali! Acesta ar putea fi astazi eliberat definitiv din inchisoare. Magistratii Tribunalului Constanta judeca contestatia procurorilor DNA referitoare la eliberarea conditionata a.

Gigi Becali va fi ELIBERAT conditionat din inchisoare. Decizia magistratilor este definitiva. Ce declaratii a facut omul de afaceri

Gigi Becali va fi eliberat conditionat din penitenciar, au decis definitv, magistratii de la Tribunalul Constanta.

Radu Banciu: Invizibilul primar de la Sectorul 6, Rares Manescu, n-a mai fost vazut la fata cam de pe vremea de cand Fidel Castro era altceva decat o leguma (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit in editia de miercuri a emisiunii Lumea lui Banciu despre protestul care a avut loc in Sectorul 6 al Capitalei, unde mai multi oameni au iesit in strada, nemultumiti ca primarul.

Gigi Becali afla pe 3 aprilie daca va fi eliberat

Update 19. 50 - Gigi Becali afla pe 3 aprilie daca va fi eliberat. Becali a fost condamnat la 3 ani si 6 luni de inchisoare. UPDATE:Gigi Becali a ajuns in fata magistratilor de la Tribunalul Constanta.

Gigi Becali s-a tinut de cuvant. Nu a facut nicio declaratie cand a ajuns acasa

Gigi Becali, patronul clublui de fotbal Steaua, a ajuns vineri, in jurul orei 17. 40, la locuinta sa din Pipera. Asa cum declarase cand a iesit de pe portile Penitenciarului Porta Alba, Becali nu a facut nicio declaratie, desi la poarta case sale erau peste 20 de jurnalisti care is asteptau. Lasati-ma in pace, nu mai dau nicio declaratie pentru presa!, a spus Becali.

Gigi Becali ar putea fi eliberat definitiv din inchisoare. Latifundiarul a ajuns in fata magistratilor

UPDATE:Gigi Becali a ajuns in fata magistratilor de la Tribunalul Constanta. Acestia judeca contestatia procurorilor DNA. --------------------Zi decisiva pentru Gigi Becali! Acesta ar putea fi astazi eliber.

Gigi Becali afla vineri daca este liber

Gigi Becali ar putea fi eliberat conditionat vineri, pe 3 aprilie, a anuntat marti searaTribunalul Constanta. Sedinta de judecata in cazul recursului depus de procurori la cererea lui Becali de eliberare conditionata s-a judecat marti, iar decizia de vineri va fi definitiva.

ştiri de la B1

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2158 seconds )