Libnet.ro
UNICEF

17:30

Gigi Becali s-a tinut de cuvant. Nu a facut nicio declaratie cand a ajuns acasa

România Liberă România Liberă,
Gigi Becali s-a tinut de cuvant. Nu a facut nicio declaratie cand a ajuns acasa

Gigi Becali, patronul clublui de fotbal Steaua, a ajuns vineri, in jurul orei 17. 40, la locuinta sa din Pipera. Asa cum declarase cand a iesit de pe portile Penitenciarului Porta Alba, Becali nu a facut nicio declaratie, desi la poarta case sale erau peste 20 de jurnalisti care is asteptau. Lasati-ma in pace, nu mai dau nicio declaratie pentru presa!, a spus Becali. continuă pe România Liberă

Radu Banciu, despre eliberarea lui Gigi Becali: Omul asta, in afara de minciuna, nu a facut nimic in puscarie. Cred ca judecatorii s-au plictisit sa il tina in inchisoare (VIDEO)

Radu Banciu a comentat vineri, intr-o interventie telefonica in cadrul emisiunii Talk B1 subiectul eliberarii conditionate a lui Gigi Becali. Banciu sustine ca intreaga situatie este o farsa si.

Gigi Becali va fi ELIBERAT conditionat din inchisoare. Decizia magistratilor este definitiva. Ce declaratii a facut omul de afaceri

Gigi Becali va fi eliberat conditionat din penitenciar, au decis definitv, magistratii de la Tribunalul Constanta.

Gigi Becali afla pe 3 aprilie daca va fi eliberat

Update 19. 50 - Gigi Becali afla pe 3 aprilie daca va fi eliberat. Becali a fost condamnat la 3 ani si 6 luni de inchisoare. UPDATE:Gigi Becali a ajuns in fata magistratilor de la Tribunalul Constanta.

Gigi Becali ar putea fi eliberat definitiv din inchisoare. Latifundiarul a ajuns in fata magistratilor

UPDATE:Gigi Becali a ajuns in fata magistratilor de la Tribunalul Constanta. Acestia judeca contestatia procurorilor DNA. --------------------Zi decisiva pentru Gigi Becali! Acesta ar putea fi astazi eliber.

Gigi Becali afla daca va fi eliberat conditionat: Instanta a ramas in pronuntare. Decizia magistratilor Tribunalului Constanta va fi definitiva

00 Instanta a ramas in pronuntare in cazul lui Gigi Becali. Procurorii au gasit cateva motive de recurs. Ei sustin ca lucrarile stiintifice ale lui Becali nu sunt lucrari stiintifice conform.

Gigi Becali a iesit din inchisoare. Sa ma ierte tot omul pe care l-am suparat

UPDATE - Finantatorul Stelei, Gigi Becali, a fost eliberat, vineri dupa-amiaza, din Penitancierul Poarta Alba. La iesire, Becali a spus ca primul lucru pe care vrea sa il faca este sa se impace cu toata.

Gigi Becali afla vineri daca este liber

Gigi Becali ar putea fi eliberat conditionat vineri, pe 3 aprilie, a anuntat marti searaTribunalul Constanta. Sedinta de judecata in cazul recursului depus de procurori la cererea lui Becali de eliberare conditionata s-a judecat marti, iar decizia de vineri va fi definitiva.

Gigi Becali afla pe 3 aprilie daca va fi eliberat conditionat

Tribunalul Constanta a judecat azi contestatia procurorilor la decizia de eliberare a lui Gigi Becali. Magistratii au ramas in pronuntare si au amanat pentru data de 3 aprilie pronuntarea in dosar, scrie.

Gigi Becali, mesaj pentru ministrul Justitiei: Nu ai nevoie de niciun ban ca sa fii om

Finantatorul Stelei, Gigi Becali, eliberat conditionat, vineri, i-a transmis un mesaj ministrului Justitiei, Robert Cazanciuc, care spunea ca trebuie un miliard de euro pentru imbunatatirea conditiilor din.

Gigi Becali: Sa scoata CSA Steaua sigla la vanzare, sa vedem, da cineva 10.000 pe ea?

Finantatorul FC Steaua, Gigi Becali, a declarat, vineri, la iesirea din Penitenciarul Poarta Alba, ca marca detinuta de Clubul Sportiv al Armatei Steaua ar trebui scoasa la vanzare, in opinia sa aceasta.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,21 seconds )