Libnet.ro
UNICEF

19:30

Gigi Becali: Sa scoata CSA Steaua sigla la vanzare, sa vedem, da cineva 10.000 pe ea?

Antena3 Antena3,
Gigi Becali: Sa scoata CSA Steaua sigla la vanzare, sa vedem, da cineva 10.000 pe ea?

Finantatorul FC Steaua, Gigi Becali, a declarat, vineri, la iesirea din Penitenciarul Poarta Alba, ca marca detinuta de Clubul Sportiv al Armatei Steaua ar trebui scoasa la vanzare, in opinia sa aceasta. continuă pe Antena3

Gigi Becali s-a tinut de cuvant. Nu a facut nicio declaratie cand a ajuns acasa

Gigi Becali, patronul clublui de fotbal Steaua, a ajuns vineri, in jurul orei 17. 40, la locuinta sa din Pipera. Asa cum declarase cand a iesit de pe portile Penitenciarului Porta Alba, Becali nu a facut nicio declaratie, desi la poarta case sale erau peste 20 de jurnalisti care is asteptau. Lasati-ma in pace, nu mai dau nicio declaratie pentru presa!, a spus Becali.

Gigi Becali afla vineri daca este liber

Gigi Becali ar putea fi eliberat conditionat vineri, pe 3 aprilie, a anuntat marti searaTribunalul Constanta. Sedinta de judecata in cazul recursului depus de procurori la cererea lui Becali de eliberare conditionata s-a judecat marti, iar decizia de vineri va fi definitiva.

Gigi Becali a fost eliberat conditionat si a promis, intr-un discurs lung si incarcat de parabole biblice, ca nu se mai implica in viata publica

Gigi Becali a parasit vineri penitenciarul Poarta Alba, promitand ca nu se va mai implica in viata publica si nu va mai aparea la televizor, singurele exceptii fiind cele legate de activitatea echipei sa de fotbal, Steaua, intr-un discurs de aproape o ora si incarcat de parabole biblice.

UPDATE Gigi Becali, eliberat conditionat din inchisoare - decizie definitiva a Tribunalului Constanta

Patronul FC Steaua, Gigi Becali, va fi eliberat conditionat din Penitenciarul Poarta Alba, dupa ce a executat o treime din pedeapsa de trei ani si sase luni de inchisoare, decizia fiind luata, vineri, de Tribunalul Constanta, care a respins contestatia procurorilor DNA, potrivit Mediafax.

Gigi Becali ar putea fi eliberat astazi. Decizia pluteste in aer

Gigi Becali ar putea fi eliberat conditionat marti, in urma recursului judecat de Tribunalul Constanta. Sedinte de judecata s-a incheiat, iar decizia va fi anuntata astazi. Ar putea fi cea definitiva sau o amanare.

Gigi Becali ar putea fi eliberat astazi. Greseli majore la Tribunal

Gigi Becali ar putea fi eliberat conditionat marti, in urma recursului judecat de Tribunalul Constanta.

Gigi Becali ar putea fi eliberat astazi

Gigi Becali ar putea fi eliberat conditionat marti, in urma recursului judecat de Tribunalul Constanta.

Gigi Becali afla pe 3 aprilie daca va fi eliberat

Update 19. 50 - Gigi Becali afla pe 3 aprilie daca va fi eliberat. Becali a fost condamnat la 3 ani si 6 luni de inchisoare. UPDATE:Gigi Becali a ajuns in fata magistratilor de la Tribunalul Constanta.

Gigi Becali ar putea fi eliberat definitiv din inchisoare. Latifundiarul a ajuns in fata magistratilor

UPDATE:Gigi Becali a ajuns in fata magistratilor de la Tribunalul Constanta. Acestia judeca contestatia procurorilor DNA. --------------------Zi decisiva pentru Gigi Becali! Acesta ar putea fi astazi eliber.

Gigi Becali a iesit din inchisoare. Sa ma ierte tot omul pe care l-am suparat

UPDATE - Finantatorul Stelei, Gigi Becali, a fost eliberat, vineri dupa-amiaza, din Penitancierul Poarta Alba. La iesire, Becali a spus ca primul lucru pe care vrea sa il faca este sa se impace cu toata.

ştiri de la Antena3

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2122 seconds )