Libnet.ro
UNICEF

21:30

Gigi Becali a fost eliberat conditionat si a promis, intr-un discurs lung si incarcat de parabole biblice, ca nu se mai implica in viata publica

Hotnews Hotnews,
 Gigi Becali a fost eliberat conditionat si a promis, intr-un discurs lung si incarcat de parabole biblice, ca nu se mai implica in viata publica

Gigi Becali a parasit vineri penitenciarul Poarta Alba, promitand ca nu se va mai implica in viata publica si nu va mai aparea la televizor, singurele exceptii fiind cele legate de activitatea echipei sa de fotbal, Steaua, intr-un discurs de aproape o ora si incarcat de parabole biblice. continuă pe Hotnews

George Becali a fost eliberat conditionat

ACTUALIZARE 17:10 Becali la iesirea din Penitenciar: Vreau sa ma impac cu toti Gigi Becali a declarat, la iesirea de la Penitenciarul Poarta Alba, ca primul lucru pe care vrea sa il faca este sa se impace cu toata lumea, adaugand: Sa ma ierte tot omul pe care l-am suparat - jurnalist, judecator.

Amanare. Cand va afla Gigi Becali daca va fi eliberat conditionat

Judecatorii Tribunalului Constanta judeca, marti, contestatia procurorilor Directiei Nationale Anticoruptie DNA) impotriva deciziei Judecatoriei Medgidia de a admite cererea de eliberare conditionata in cazul lui Gigi Becali, informeaza Agerpres.

Gigi Becali ar putea fi eliberat astazi. Decizia pluteste in aer

Gigi Becali ar putea fi eliberat conditionat marti, in urma recursului judecat de Tribunalul Constanta. Sedinte de judecata s-a incheiat, iar decizia va fi anuntata astazi. Ar putea fi cea definitiva sau o amanare.

Gigi Becali ar putea fi eliberat astazi. Greseli majore la Tribunal

Gigi Becali ar putea fi eliberat conditionat marti, in urma recursului judecat de Tribunalul Constanta.

Gigi Becali ar putea fi eliberat astazi

Gigi Becali ar putea fi eliberat conditionat marti, in urma recursului judecat de Tribunalul Constanta.

Gigi Becali ar putea fi eliberat definitiv din inchisoare. Latifundiarul a ajuns in fata magistratilor

UPDATE:Gigi Becali a ajuns in fata magistratilor de la Tribunalul Constanta. Acestia judeca contestatia procurorilor DNA. --------------------Zi decisiva pentru Gigi Becali! Acesta ar putea fi astazi eliber.

Gigi Becali ar putea fi eliberat definitiv din inchisoare. Magistratii vor da verdictul

Zi decisiva pentru Gigi Becali! Acesta ar putea fi astazi eliberat definitiv din inchisoare. Magistratii Tribunalului Constanta judeca contestatia procurorilor DNA referitoare la eliberarea conditionata a.

Gigi Becali afla daca va fi eliberat conditionat: Decizia magistratilor Tribunalului Constanta va fi definitiva

Gigi Becali afla vineri daca va fi eliberat conditionat din penitenciar, informeaza Agerpres. Magistratii Tribunalului Constanta se vor pronunta in acest sens, dupa ce pe 31 martie a fost judecata contestatia.

Gigi Becali va fi ELIBERAT conditionat din inchisoare. Decizia magistratilor este definitiva. Ce declaratii a facut omul de afaceri

Gigi Becali va fi eliberat conditionat din penitenciar, au decis definitv, magistratii de la Tribunalul Constanta.

Gigi Becali afla, vineri, daca va fi eliberat conditionat din inchisoare

Finantatorul echipei de fotbal Steaua George Becali afla, vineri, daca va fi eliberat conditionat din penitenciar. Magistratii Tribunalului Constanta au judecat, marti, cererea de eliberare conditionata, in cazul omului de afaceri, insa au amanat pronuntarea sentintei.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2197 seconds )