Libnet.ro
UNICEF

19:00

George Becali a fost eliberat conditionat

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
George Becali a fost eliberat conditionat

ACTUALIZARE 17:10 Becali la iesirea din Penitenciar: Vreau sa ma impac cu toti Gigi Becali a declarat, la iesirea de la Penitenciarul Poarta Alba, ca primul lucru pe care vrea sa il faca este sa se impace cu toata lumea, adaugand: Sa ma ierte tot omul pe care l-am suparat - jurnalist, judecator. continuă pe Ziarul Bursa

Gigi Becali a fost eliberat conditionat si a promis, intr-un discurs lung si incarcat de parabole biblice, ca nu se mai implica in viata publica

Gigi Becali a parasit vineri penitenciarul Poarta Alba, promitand ca nu se va mai implica in viata publica si nu va mai aparea la televizor, singurele exceptii fiind cele legate de activitatea echipei sa de fotbal, Steaua, intr-un discurs de aproape o ora si incarcat de parabole biblice.

George Becali afla vineri daca va fi eliberat conditionat

Omul de afaceri George Becali va afla, vineri, daca va fi eliberat conditionat din penitenciar, magistratii Tribunalului Constanta urmand sa se pronunte in acest sens, informeaza Agerpres. Sentinta judecatorilor a fost amanata pentru vineri dupa ce luni, 31 martie, instanta a judecat contestatia procurorilor Directiei Nationale Anticoruptie DNA) impotriva deciziei Judecatoriei Medgidia de a admite cererea de eliberare a omului de afaceri.

George Becali, eliberat conditionat

George Becali va fi eliberat conditionat, a decis astazi definitiv Tribunalul Constanta, scriu surse din presa.

George Becali va afla pe 3 aprilie daca va fi eliberat conditionat din penitenciar

Omul de afaceri George Becali va afla vineri, 3 aprilie, daca va fi eliberat conditionat din penitenciar, magistratii Tribunalului Constanta urmand sa se pronunte in acest sens.

Judecatorii decid marti daca George Becali va fi eliberat conditionat din penitenciar

George Becali va afla marti daca va fi eliberat conditionat din penitenciar, zi in care judecatorii Tribunalului Constanta vor judeca contestatia procurorilor Directiei Nationale Anticoruptie DNA) impotriva deciziei Judecatoriei Medgidia de a admite cererea de eliberare a omului de afaceri, potrivit Agerpres.

Becali afla maine daca va fi eliberat conditionat din penitenciar

Omul de afaceri George Becali va afla vineri, 3 aprilie, daca va fi eliberat conditionat din penitenciar, magistratii Tribunalului Constanta urmand sa se pronunte in acest sens. Sentinta judecatorilor a fost.

Gigi Becali afla, vineri, daca va fi eliberat conditionat din inchisoare

Finantatorul echipei de fotbal Steaua George Becali afla, vineri, daca va fi eliberat conditionat din penitenciar. Magistratii Tribunalului Constanta au judecat, marti, cererea de eliberare conditionata, in cazul omului de afaceri, insa au amanat pronuntarea sentintei.

Gigi Becali afla daca va fi eliberat conditionat: Decizia magistratilor Tribunalului Constanta va fi definitiva

Gigi Becali afla vineri daca va fi eliberat conditionat din penitenciar, informeaza Agerpres. Magistratii Tribunalului Constanta se vor pronunta in acest sens, dupa ce pe 31 martie a fost judecata contestatia.

Gigi Becali va fi ELIBERAT conditionat din inchisoare. Decizia magistratilor este definitiva. Ce declaratii a facut omul de afaceri

Gigi Becali va fi eliberat conditionat din penitenciar, au decis definitv, magistratii de la Tribunalul Constanta.

Amanare. Cand va afla Gigi Becali daca va fi eliberat conditionat

Judecatorii Tribunalului Constanta judeca, marti, contestatia procurorilor Directiei Nationale Anticoruptie DNA) impotriva deciziei Judecatoriei Medgidia de a admite cererea de eliberare conditionata in cazul lui Gigi Becali, informeaza Agerpres.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2211 seconds )