Libnet.ro
UNICEF

14:30

Madalin Voicu: Enescu trebuie sa faca parte din repertoriul oricarui dirijor

Adevărul Adevărul,
Madalin Voicu: Enescu trebuie sa faca parte din repertoriul oricarui dirijor

Cunoscutul dirijor Madalin Voicu a condus sambata, la Ateneul Roman, Orchestra de Camera Bucuresti Ion Voicu intr-un program exclusiv Mozart, avandu-i ca solisti pe francezul Pierre Amoyal si pe tanarul Stefan Tarara. in interviul pe care ni l-a acordat pentru ziarul Festivalului Enescu, el explica de ce exclusiv) Mozart si rememoreaza amintiri despre tatal sau, marele violonist Ion Voicu, de altfel una dintre descoperirile lui Enescu. continuă pe Adevărul

Madalin Voicu, dirijor pe scena Festivalului Enescu

A debutat la 13 ani alaturi de tatal sau, violonistul Ion Voicu. De atunci au trecut 50 de ani si chiar daca s-a dedicat carierei politice nu a incetat sa iubeasca muzica. Madalin Voicu a urcat sambata.

LIVE VIDEO Madalin Voicu dirijeaza Orchestra de Camera Bucuresti Ion Voicu, in direct pe adevarul.ro, de la ora 16.30

In aceasta seara, incepand cu ora 16. 30, pe scena de la Ateneul Roman va avea loc un concert sustinut de Orchestra de Camera Bucuresti Ion Voicu, dirijata de Madalin Voicu si avandu-i ca solisti pe Pierre Amoyal si Stefan Tarara.

Lucian Bolcas, despre decesul lui Corneliu Vadim Tudor. E ca si cum pierd o parte din viata mea

Fostul vicepresedinte PRM Lucian Bolcas a declarat luni ca este profund tulburat de vestea mortii lui Corneliu Vadim Tudor, simtind ca a pierdut o parte din viata sa, avand in vedere multele amintiri care.

O parte din refugiatii care au ajuns in Germania sunt tinuti in foste lagare de concentrare

O parte din refugiatii care au ajuns in Germania sunt gazduiti chiar in foste lagare de concentrare, unde mii de oameni erau tinuti acum cateva zeci de ani. 21 de refugiati au fost mutati in foste.

Aeroportul Suceava va fi extins. O parte din Centrul Economic Bucovina va fi transformata in terminal

Consiliul Judetean Suceava va transforma o mare parte din Centrul Economic Bucovina, din apropierea Aeroportului Suceava, in terminal international pentru aerogara, actualul terminal urmand sa fie folosit doar pentru cursele interne, charter sau VIP, transmite corespondentul Mediafax.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2189 seconds )