Libnet.ro
UNICEF

09:30

Madonna a dezvaluit ca la 19 ani a fost violata pe acoperisul unei cladiri

Adevărul Adevărul,
Madonna a dezvaluit ca la 19 ani a fost violata pe acoperisul unei cladiri

Legenda pop Madonna a povestit despre un eveniment traumatizant prin care a trecut in urma cu trei decenii, marturisind ca a fost abuzata sexual de un strain, la scurt timp dupa ce a ajuns in New York din Rochester, statul Michigan, pentru a deveni dansatoare. continuă pe Adevărul

Madonna dezvaluie ca la 19 ani a fost violata pe acoperisul unei cladiri

Legenda pop Madonna a povestit despre un eveniment traumatizant prin care a trecut in urma cu trei decenii, marturisind ca a fost abuzata sexual de un strain, la scurt timp dupa ce a ajuns in New York din Rochester, statul Michigan, pentru a deveni dansatoare.

Madonna: Am fost violata pe acoperisul unei cladiri din New York

Dezvaluire incredibila facuta de o cantareata celebra. Madonna a marturisit ca a fost violata.

Madonna a fost violata in New York. Vezi cand s-a intamplat tragedia.

Madonna a dezvaluit, vineri, intr-un editorial, ca a fost violata pe acoperisul unei cladiri sub amenintarea unui cutit, incidentul petrecandu-se la putin timp dupa ce s-a mutat in New York. New York nu a fost ce m-am gandit eu ca va fi, scrie ea, intr-un material publicat in Harpers Bazaar. Nu m-a primit deloc cu bratele deschise. In primul an, am fost amenintata cu un pistol. Apoi, violata pe acoperisul unei cladiri unde am fost dusa sub amenintarea unui cutit si am avut apartamentul .

Un tanar de 19 ani, prins cu 214 km/h pe Autostrada Soarelui

Un tanar de 19 ani din Ilfov s-a crezut la curse in timp ce era pe Autostrada Soarelui. El a fost prins de radar, vineri, in timp ce rula cu 214 kilometri pe ora, depasind viteza legala cu peste 80 de kilometri.

Madonna socheaza: Am fost violata la 19 ani, pe acoperisul unei cladiri, sub amenintarea unui cutit

Madonna a facut recent o serie de dezvaluiri legate de unele evenimente dramatice din tinerete, cand avea 19 ani si abia se mutase in New York. Regina muzicii pop a declarat pentru Ocean Harpers Bazaar ca,.

Un tablou de Leonardo da Vinci, pierdut de sute de ani, a fost gasit in seiful unei banci din Suedia

Un mister vechi de 500 de ani a fost dezlegat vineri, dupa ce un tablou atribuit lui Leonardo DaVinci a fost descoperit in seiful unei banci din Suedia.

Studenta la Jurnalism, in varsta de 19 ani, UCISA de un SOFER BEAT. Vedeti reactia premierului la drama tinerei

O studenta la Jurnalism a murit chiar in prima zi de facultate dupa ce a fost lovita chiar pe trecerea de pietoni de un sofer care se urcase beat la volan. Tanara a incercat sa traverseze strada alaturi de o.

ştiri din Monden

ştiri de la Adevărul

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2074 seconds )