Libnet.ro
UNICEF

07:00

MAE adreseaza rugamintea cetatenilor romani din strainatate de a da dovada de intelegere

B1 B1,
MAE adreseaza rugamintea cetatenilor romani din strainatate de a da dovada de intelegere

MAE roaga cetatenii romani din strainatate de a da dovada de intelegere si le recomanda sa adopte o atitudine de respect fata de deciziile autoritatii electorale din Romania, precum si fata de. continuă pe B1

Liga Studentilor Romani din Strainatate: Este inadmisibil ca romanii sa nu-si poata exercita dreptul la vot

Liga Studentilor Romani din Strainatate LSRS) si Fundatia CAESAR critica felul in care au fost organizate alegerile in strainatate si cer ca cei responsabili sa fie trasi la raspundere, conform unui comunicat remis presei.

MAE cere romanilor din strainatate sa dea dovada de intelegere

Ministerul Afacerilor Externe MAE) transmite cetatenilor romani din strainatate sa dea dovada de intelegere si le recomanda sa adopte o atitudine de respect fata de deciziile autoritatii electorale din Romania, precum si fata de normele locale ale statului in care se afla .

Studentii din strainatate cer sanctionarea celor care ar fi vinovati pentru problemele de la votare

Liga Studentilor Romani din Strainatate LSRS) face apel la autoritati sa evalueze obiectiv si in regim de urgenta modul in care s-a desfasurat primul tur al alegerilor prezidentiale in afara granitelor,.

MAE cere romanilor din strainatate sa respecte deciziile autoritatii electorale

Ministerul Afacerilor Externe solicita romanilor din strainatate sa dea dovada de intelegere si sa respecte deciziile autoritatii electorale care a hotarat ca votul se incheie in strainatate la ora.

Zeci de persoane protesteaza la MAE fata de votarea din strainatate si cer demisia lui Corlatean

ACTUALIZARE 21:38 MAE: Nu avem responsabilitati legat de derularea operatiunilor in interiorul sectiilor de vot MAE precizeaza ca nu are responsabilitati in ceea ce priveste derularea operatiunilor de votare in interiorul sectiilor din strainatate, aceste atributii revenind birourilor electorale, ministerul explicand, totodata, ca procedurile suplimentare fac ca votul din afara tarii sa dureze mai mult.

Zeci de persoane au protestat la MAE fata de votarea din strainatate cerand demisia lui Corlatean

Zeci de persoane, majoritatea tineri, protestau ieri seara in fata sediului Ministerului Afacerilor Externe MAE) fata de organizarea alegerilor in strainatate, cerand demisia ministrului Titus Corlatean, potrivit Mediafax.

Federatia asociatiilor de romani din Europa solicita Biroului Electoral Central sa prelungeasca programul la sectiile de votare din strainatate unde sunt cozi. Asociatia cere si demisia ministrului Titus Colatean

Federatia asociatiilor de romani din Europa solicita Biroului Electoral Central sa prelungeasca programul la sectiile de votare din strainatate unde sunt cozi foarte mari astfel incat toti cei care doresc sa isi exercite dreptul de a vota sa o poata face.

BEC: 161.054 de romani au votat la sectiile din strainatate

Un numar de 161. 054 de alegatori s-au prezentat la vot in cele 294 de sectii din strainatate, la primul tur al alegerilor prezidentiale, cei mai multi votanti fiind in Italia, Spania si Republica Moldova, a.

Peste 160.000 de romani au votat la sectiile din strainatate

Biroul electoral Central a anuntat ca in cele 294 de sectii de vot din strainatate au votat 161. 054 de alegatori in primul tur al alegerilor prezidentiale. Cei mai multi votanti au fost inregistrati in Italia, Spania si Republica Moldova.

Peste 161.000 de romani au votat la sectiile din strainatate

Biroul electoral Central a anuntat ca in cele 294 de sectii de vot din strainatate au votat 161. 054 de alegatori in primul tur al alegerilor prezidentiale. Cei mai multi votanti au fost inregistrati in Italia, Spania si Republica Moldova.

ştiri de la B1

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2195 seconds )