Libnet.ro
UNICEF

16:30

MAE: Inca 9 romani identificati in Nepal sunt in afara oricarui pericol

Hotnews Hotnews,
 MAE: Inca 9 romani identificati in Nepal sunt in afara oricarui pericol

Ministerul Afacerilor Externe anunta, cu privire la situatia cetatenilor romani in urma cutremurelor din Nepal, ca au fost identificate inca 9 persoane care au fost contactate si se afla in afara oricarui pericol, numarul total al romanilor din Nepal contactat de misiunea diplomatica ajungand la 28. continuă pe Hotnews

Ministerul Afacerilor Externe: Inca 9 romani identificati in Nepal sunt in afara oricarui pericol

Ministerul Afacerilor Externe anunta, cu privire la situatia cetatenilor romani in urma cutremurelor din Nepal, ca au fost identificate inca 9 persoane care au fost contactate si se afla in afara oricarui pericol, numarul total al romanilor din Nepal contactat de misiunea diplomatica ajungand la 28.

UPDATE Ministerul Afacerilor Externe: Au fost identificati in Nepal 19 cetateni romani care sunt afara oricarui pericol

Ministerul Afacerilor Externe informeaza referitor la situatia cetatenilor romani in urma cutremurului din Nepal,ca, pana in prezent, au fost identificati 19 cetateni romani, care au fost contactati si se afla in afara oricarui pericol.

MAE: inca 9 cetateni romani, localizati dupa cutremurul din Nepal

MAE a informat duminica ca inca 9 cetateni romani au fost localizati dupa cutremurul din Nepal, toti fiind in siguranta, potrivit Mediafax.

Alti 9 cetateni romani, localizati de MAE dupa cutremurul devastator din Nepal

MAE a informat duminica ca inca 9 cetateni romani au fost localizati dupa cutremurul devastator din Nepal, toti fiind in siguranta. Ministerul Afacerilor Externe informeaza ca pe.

MAE: Doi alpinisti romani sunt in siguranta. 10 romani se afla in Nepal

Ministerul de Externe informeaza, intr-un comunicat remis redactiei, ca doi alpinisti romani din cei patru care se aflau pe Everest sunt in siguranta. in total, 10 romani sunt in Nepal.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2265 seconds )