Libnet.ro
UNICEF

01:05

Magazin Australian Open: Serena bate un record, Emotii mari pentru Na Li, Lovitura fabuloasa a lui Kyrgios (video)

Online Sport Online Sport,
Magazin Australian Open: Serena bate un record, Emotii mari pentru Na Li, Lovitura fabuloasa a lui Kyrgios (video)

Serena Williams a adunat la Australian Open cele mai multe meciuri dintre toate concurentele prezente vreodata pe terenurile de la Melbourne, dupa calificarea de vineri dimineata in turul 4. continuă pe Online Sport

Magazin Australian Open: Serena bate un record, emotii mari pentru Na Li

Serena Williams a adunat la Australian Open cele mai multe meciuri dintre toate concurentele prezente vreodata pe terenurile de la Melbourne, dupa calificarea de vineri dimineata in turul 4.

Magazin Australian Open: Sarapova supravietuieste unui maraton, Federer si Nadal sunt in turul 3, Voskoboeva: Aproape am murit pe teren, Vremea la extreme

Urmariti mai jos cele mai importante informatii din ziua a 4-a a Australian Open, primul turneu de Mare Slem al anului in tenisul profesionist.

Magazin Australian Open: Sarapova supravietuieste unui maraton, Federer si Nadal sunt in turul 3, Vremea la extreme

Urmariti mai jos cele mai importante informatii din ziua a 4-a a Australian Open, primul turneu de Mare Slem al anului in tenisul profesionist.

Magazin Australian Open: Hercog a luat 19.732 pentru un minut, Record Federer, Djokovic in turul 3, Serena paranoica, Pariuri ilegale langa terenuri, Murray se teme de o tragedie, Dodig: Am crezut ca o sa mor acolo, Rafter, inapoi pe teren la 41 ani

Iata cele mai interesante stiri de miercuri dimineata, de la Australian Open.

Magazin Australian Open: Hercog a luat 19.732 pentru un minut, Record Federer, Djokovic in turul 3, Serena paranoica, Pariuri ilegale langa terenuri, Murray se teme de o tragedie, Dodig: Am crezut ca o sa mor acolo

Iata cele mai interesante stiri de miercuri dimineata, de la Australian Open.

Australian Open (f): Serena Williams, in turul trei

Serena Williams a pierdut doar trei game-uri in meciul cu Vesna Dolonc, liderul mondial impunandu-se cu 6-1 si 6-2 s-a calificat in turul trei). Monica Niculescu a reusit una din surprizele zilei: a eliminat-o pe Sabine Lisicki. Intra in material pentru a vedea rezultatele zilei din turneul feminin.

Serena Williams mai doboara un record la Australian Open, in turul al treilea.

Serena Williams, numarul 1 mondial, a doborat un nou record la Australian Open, dupa ce a trecut in turul al patrulea de slovaca Daniela Hantuchova. Favorita numarul 1 a competitiei a ajuns la cea de a 61 victorie la Australian Open, anul acesta fiind in cursa pentru al saselea titlu la grand slamul australian. Astfel Williams a depasit numarul recordul de victorii, detinut pana acum de Margaret Court. Williams s-a impus in turul al treilea cu scorul de 6-3, 6-3, in doar 80 minute. A fost un .

Australian Open (m): Novak Djokovic, David Ferrer si Tomas Berdych, in turul 3

Novak Djokovic s-a calificat fara emotii in turul trei al turneului de Grand Slam de la Australian Open, numarul doi mondial invingandu-l pe Leonardo Mayer, scor 6-0, 6-4, 6-4. In aceeasi faza a competitiei au ajuns si favoritii David Ferrer si Tomas Berdych. Intra in material pentru a vedea rezultatele din turneul masculin.

Australian Open (m): Roger Federer si Andy Murray in turul doi; John Isner, eliminat

Roger Federer nu a avut emotii in primul meci de la Australian Open, fostul lider mondial invingandu-l pe James Duckworth Australia), scor 6-4 6-4 6-2. In urmatorul tur al competitiei va merge si Andy Murray - a trecut de Go Soeda Japonia, scor 6-1, 6-1, 6-3). Intra in material pentru a vedea rezultatele zilei din turneul masculin.

FOTO Australian Open: Simona Halep a trecut fluierand in turul doi

Jucatoarea de tenis din Constanta a castigat fara emotii confruntarea din turul inaugural de la Australian Open, 6-0, 6-1 cu poloneza Katarzyna Piter. Meciul a durat 54 de minute.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2251 seconds )