Libnet.ro
UNICEF

00:07

Un magazin de telefonie din Hunedoara a fost jefuit de doi tineri

Adevărul Adevărul,
Un magazin de telefonie din Hunedoara a fost jefuit de doi tineri

Doi tineri din Hunedoara au fost retinuti de politisti, dupa ce au dat o spargere la un magazin de produse de telefonie din municipiu. Tinerii purtau manusi si cagule in momentul jafului. continuă pe Adevărul

Un tanar din Hunedoara a fost ranit grav dupa explozia buteliei din baraca

Baraca in care locuia un tanar din Hunedoara a fost incendiata, in urma exploziei buteliei de gaz. Hunedoreanul a fost ranit in incendiu.

Doi tineri, electrocutati pe podul CFR din Baneasa

Doi tineri au fost electrocutati pe podul CFR din Baneasa. Unul dintre acestia a fost aruncat de la o inaltime de 4 metri, iar celalalt prezinta arsuri pe maini si pe picioare. Cei doi tineri au fost internati.

Doi tineri au fost dusi la Spitalul Floreasca din Capitala dupa ce s-au electrocutat pe Podul CFR 2

Doi tineri au fost transportati la Spitalul Floreasca din Capitala dupa ce s-au urcat pe Podul CFR 2 si au fost electrocutati. Unul dintre acestia a cazut de la o inaltime de patru metri.

Doi tineri au ajuns in stare grava la spital, dupa ce s-au electrocutat pe un pod CFR din Capitala

Doi tineri s-au electrocutat, joi, dupa ce s-au urcat pe un pod CFR din Capitala, deasupra unor cabluri de inalta tensiune, potrivit reprezentantilor Inspectorului pentru Situatii de Urgenta ISU).

Seful temutului clan mafiot Camorra a fost jefuit de hotii romani. I-au spart casa in plina zi si au luat tot ce au putut din ea

Nici macar seful temutului clan mafiot Camorra nu este ferit de hotii romani. Cativa conationali au spart locuinta acestuia si au luat tot ce au putut din ea, chiar in timp ce liderul clanului dormea intr-una.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2342 seconds )