Libnet.ro
UNICEF

11:30

Maghiarii din Baia Mare, in sarbatoare. Depuneri de coroane de flori si spectacole de teatru cu ocazia Zilei Maghiarilor de Pretutindeni

Adevărul Adevărul,
Maghiarii din Baia Mare, in sarbatoare. Depuneri de coroane de flori si spectacole de teatru cu ocazia Zilei Maghiarilor de Pretutindeni

Maghiarii din Baia Mare au imbracat in data de 15 martie straie de sarbatoare. Ei au sarbatorit printr-o serie de evenimente Ziua Maghiarilor de Pretutindeni. Ceremoniile au debutat cu depunerile de coroane de flori in principalele locuri din oras care se leaga de populatia maghiara din zona. continuă pe Adevărul

Maghiarii din Baia Mare, in sarbatoare. Depuneri de coroane de flori, spectacole de teatru si dansuri populare

Maghiarii din Baia Mare se afla in sarbatoare in aceste zile. Ca in fiecare an acestia vor avea parte de o serie de manifestari legate de Ziua Maghiarilor de Pretutindeni, care vor include spectacole de teatru si de dansuri populare.

Primul meci de rugby din Baia Mare din acest an. Amical cu CSM Bucuresti pentru zimbri

CSM Stiinta Baia Mare va juca primul amical din acest an in compania celor de la CSM Bucuresti. Partida va avea loc in data de 16 martie, cu incepere de la ora 10:00 pe stadionul de rugby din Baia Mare.

Peste 2000 de fani ai HCM Baia Mare asteptati la meciul cu danezele de la Viborg. Jandarmii, cu ochii-n patru

Sala Polivalenta din Baia Mare se va dovedi neincapatoare pentru numarul mare de persoane care vor dori sa asiste la disputa dintre HCM Baia Mare si echipa daneza Viborg. Jandarmii maramureseni vor fi cu ochii pe suporteri pentru a preveni orice incidente nedorite.

Alcool de un milion de euro in curtea Biroului Vamal Baia Mare. Instanta de judecata va decide ce se intampla cu el

In curtea Biroului Vamal de Interior Baia Mare se afla doua rezervoare cu alcool, fiecare cu o capacitate de 60. 000 l, in valoare de aproximativ un milion de euro. in momentul de fata pe rolul Judecatoriei Baia Mare se afla un proces legat de aceasta cantitate de alcool, instanta de judeata urmand a decide ce se va intampla cu el.

FOTO HCM Baia Mare isi joaca calificarea in sferturile Ligii Campionilor in fata Viborg (LIVE)

HCM Baia Mare isi joaca calificarea in sferturile Ligii Campionilor impotriva echipei daneze Viborg. Ultima partida din cadrul grupei principale 2 a EHF Champions League va avea loc in data de 15 martie, cu incepere de la ora 20:00.

FOTO Calificare istorica pentru HCM Baia Mare in sferturile ligii campionilor. Scor final 32-22

HCM Baia Mare isi joaca calificarea in sferturile Ligii Campionilor impotriva echipei daneze Viborg. Ultima partida din cadrul grupei principale 2 a EHF Champions League va avea loc in data de 15 martie, cu incepere de la ora 20:00.

FOTO Calificare istorica pentru HCM Baia Mare in sferturile Ligii Campionilor. Scor final 32-22

HCM Baia Mare s-a calificat in sferturile Ligii Campionilor dupa ce a invins in aceasta seara, pe teren propriu, pe danezele de la Viborg. A fost un meci extrem de placut ochiului, cu multe faze frumoase, cu o Paula Ungureanu intr-o forma de zile mari. O victorie mai mult decat meritata de handbalistele antrenate de Tone Tiselj.

Calificarea se decide la Baia Mare. Meci de totul sau nimic pentru campioana Romaniei

Meci de totul sau nimic pentru campioana Romaniei, HCM Baia Mare. Handbalistele antrenate de Tone Tiselj vor juca la jumatatea lunii martie impotriva danezelor de la Viborg, intr-un meci care va decide cine va merge mai departe in Liga Campionilor.

Baia Mare-Viborg 32-22. Victorie superba a HCM-ului, care se califica in premiera in sferturile Ligii Campionilor

HCM Baia Mare s-a distrat cu Viborg in ultimul meci din grupa a doua principala a Ligii Campionilor, pe care l-a castigat la zece goluri diferenta, scor 32-22. Gratie acestui succes, campioana Romaniei s-a calificat in premiera in sferturile competitiei, unde va avea un adversar accesibil.

HCM Baia Mare Viborg. Un meci decisiv pentru calificare

HCM Baia Mare Viborg. HCM Baia Mare va intalni Viborg intr-un meci decisiv pentru calificarea in faza sferturilor Ligii Campionilor la handbal.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2214 seconds )