Libnet.ro
UNICEF

05:00

Mai bine o Harvard-nista, decat un anchetat, la BEI?

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Mai bine o Harvard-nista, decat un anchetat, la BEI?

Ioana Petrescu, fosta ministra a Finantelor, cu studii la Harvard, ar fi fost propusa de insusi premierul Victor Ponta sa il inlocuiasca pe Mihai Tanasescu, in functia de vicepresedinte al Bancii Europene de Investitii BEI), potrivit informatiilor publicate de site-ul pesurse. ro. continuă pe Ziarul Bursa

Cand e cel mai bine sa mananci bananele?

Te-ai intrebat vreodata cand este cel mai bine sa mananci o banana? Care este momentul in care poti beneficia din plin de toti nutrientii dintr-o banana?Ai observat, probabil, ca o banana foarte coapta este si foarte .

Kuweitianul disparut la Cheia, cautat de mai bine de o luna: Familia afaceristului a oferit o recompensa de 10.000 de euro pentru orice fel de informatii

Omul de afaceri kuweitian disparut in Cheia de mai bine de o luna va fi cautat cu ajutorul mai multor detectivi particulari. Astfel, anchetatorii straini ajung marti in comuna prahoveana, pentru a relua .

Ce stim despre noile modele iPhone 6s: merita asteptarea sau mai bine iti cumperi un iPhone 6 ori un iPhone 6 Plus

Apple pregateste din plin in aceasta perioada lansarea noilor modele iPhone pe piata, unul dintre cele mai asteptate evenimente pe zona de tehnologie din toamna acestui an.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2317 seconds )