Libnet.ro
UNICEF

05:00

Ce stim despre noile modele iPhone 6s: merita asteptarea sau mai bine iti cumperi un iPhone 6 ori un iPhone 6 Plus

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Ce stim despre noile modele iPhone 6s: merita asteptarea sau mai bine iti cumperi un iPhone 6 ori un iPhone 6 Plus

Apple pregateste din plin in aceasta perioada lansarea noilor modele iPhone pe piata, unul dintre cele mai asteptate evenimente pe zona de tehnologie din toamna acestui an. continuă pe Wall-Street Ro

NOILE MODELE DS 4 SI DS 4 CROSSBACK: OFENSIVA MARCII DS PE SEGMENTUL VEHICULELOR COMPACTE

Un model, doua configuratii de caroserie si o parte frontala restilizata. Un stil unic, ce inglobeaza elemente identitare puternice si emblematice ale stilului DS. Mai multe inovatii high tech, rafinament in cele mai mici detalii Toate acestea caracterizeaza noile modele DS 4 si DS 4 Crossback.

Noile iPhone 6S si iPhone 6S Plus vor fi mai groase. Oare de ce?

Noi imagini postate online de cei de la MacRumors confirma ca viitoareleiPhone 6S si iPhone 6S Plus vor fi mai groase decat modelele precedente. Ca de fiecare data, 2015 nu a reprezentat anul in care sa nu fim asaltati cu zvonuri legate de noile iPhone-uri ce urmeaza sa fie lansate in doar cateva zile. Cele [] Noile iPhone 6S si iPhone 6S Plus vor fi mai groase. Oare de ce? Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Noile iPhone 6S si iPhone 6S Plus vor fi mai groase, iar motivul te va surprinde

Noi imagini postate online de cei de la MacRumors confirma ca viitoareleiPhone 6S si iPhone 6S Plus vor fi mai groase decat modelele precedente. Ca de fiecare data, 2015 nu a reprezentat anul in care sa nu fim asaltati cu zvonuri legate de noile iPhone-uri ce urmeaza sa fie lansate in doar cateva zile. Cele [] Noile iPhone 6S si iPhone 6S Plus vor fi mai groase, iar motivul te va surprinde Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2282 seconds )