Libnet.ro
UNICEF

05:30

MAI, despre decizia CCR privind cartelele prepay: sunt utilizate de membrii gruparilor de crima organizata

Adevărul Adevărul,
MAI, despre decizia CCR privind cartelele prepay: sunt utilizate de membrii gruparilor de crima organizata

Dupa ce Curtea Constitutionala a declarat ca fiind neconstitutionala Legea Big Brother, care ar fi obligat utilizatorii de cartele prepay sa le cumpere cu buletinul, Ministerul de Interne considera ca luptei impotriva criminalitatii organizate va fi afectata. continuă pe Adevărul

MAI: Decizia CCR privind cartelele PrePay influenteaza negativ munca politiei. Infractorii folosesc astfel de cartele

Ministerul de Interne transmite ca decizia CCR de neadoptare a OUG privind cartelele PrePay influenteaza negativ rezultatele concrete ale muncii operative a politiei, aratand ca membrii gruparilor infractionale schimba foarte des astfel de cartele pentru a-si asigura protectie.

AID considera ca decizia CCR privind cartelele Prepay slabeste capacitatea de aparare a cetatenilor si a tarii

Decizia magistratilor CCR cu privire la neconstitutionalitatea legii care impune legitimarea cumparatorilor de cartele Prepay slabeste capacitatea de aparare a Romaniei si a cetatenilor tarii, este parerea.

AID considera ca decizia CCR privind cartelele Prepay slabeste capacitatea de aparare a cetatenilor si a tarii. Ghita: E o greseala uriasa

Decizia magistratilor CCR cu privire la neconstitutionalitatea legii care impune legitimarea cumparatorilor de cartele Prepay slabeste capacitatea de aparare a Romaniei si a cetatenilor tarii, este parerea.

Securitatea tarii, afectata de decizia CCR privind cartelele prepay. Vezi cine face aceasta declaratie!

Securitatea tarii este puternic afectata de decizia luata marti de Curtea Constitutionala CCR), care a admis cu majoritate de voturi sesizarea de neconstitutionalitate formulata de Avocatul Poporului privind.

Seful DIICOT a inaintat CCR punctul de vedere referitor la sesizarea Avocatului Poporului privind cartelele prepay

Procurorul sef al Directiei de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism a inaintat astazi la Curtea Constitutionala a Romaniei punctul de vedere al DIICOT referitor la sesizarea formulata de Avocatul Poporului cu privire la Legea privind identificarea utilizatorilor de cartele telefonice prepay.

Deputatul PSD Sebastian Ghita: Decizia Curtii Constitutionale privind cartelele prepay, o greseala uriasa contra intereselor Romaniei

Sebastian Ghita, deputat din partea PSD, sustine ca decizia Curtii Constitutionale prin care a fost declarata neconstitutionala legea privind identificarea utilizatorilor de cartele prepay reprezinta o greseala uriasa ce pericliteaza siguranta cetatenilor Romaniei.

Iohannis, despre decizia CC privind ordonanta legata de alegerile prezidentiale: Sesizarea noastra a fost respinsa pe forma, nu pe fond

Presedintele PNL, Klaus Iohannis, a declarat, marti, ca sesizarea liberalilor privind neconstitutionalitatea OUG 45 privind alegerile prezidentiale a fost respinsa pe forma, iar speta in cauza nu s-ar.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2401 seconds )