Libnet.ro
UNICEF

10:00

Iohannis, despre decizia CC privind ordonanta legata de alegerile prezidentiale: Sesizarea noastra a fost respinsa pe forma, nu pe fond

B1 B1,
Iohannis, despre decizia CC privind ordonanta legata de alegerile prezidentiale: Sesizarea noastra a fost respinsa pe forma, nu pe fond

Presedintele PNL, Klaus Iohannis, a declarat, marti, ca sesizarea liberalilor privind neconstitutionalitatea OUG 45 privind alegerile prezidentiale a fost respinsa pe forma, iar speta in cauza nu s-ar. continuă pe B1

Oficial: Numarul de alegatori pentru alegerile prezidentiale din noiembrie

Autoritatea Electorala Permanenta AEP) informeaza, intr-un comunicat de presa, ca numarul alegatorilor pentru alegerile prezidentiale din 2 noiembrie este de 18. 698 cetateni romani, iar pentru turul al doilea al alegerilor din 16 noiembrie este de 18. 512 cetateni romani.

CCR respinge contestatia lui Klaus Iohannis. Ordonanta privind alegerile prezidentiale este constitutionala

Curtea Constitutionala a Romaniei CCR) a respins, marti, contestatia presedintelui PNL Klaus Iohannis privind modificarile facute de Guvern la legea alegerilor prezidentiale. Potrivit unor surse oficiale,.

Klaus Iohannis, audiat la DNA in dosarul privind ordonanta referitoare la migratia alesilor locali

Presedintele Partidului National Liberal, Klaus Iohannis, s-a prezentat, marti dimineata, la sediul Directiei Nationale Anticoruptie DNA) pentru a fi audiat in dosarul in care a fost inceputa urmarirea penala in rem, in urma plangerii sale, formulata pe numele vicepremierului Liviu Dragnea, pentru initierea ordonantei de urgenta privind migratia alesilor locali.

Antonescu, despre afirmatia privind ofiterul acoperit: Daca are ceva de spus, sa spuna, altfel e circ

Fostul lider PNLCrin Antonescu a declarat, marti, referitor la afirmatiile presedintelui Traian Basescu privind existenta unui ofiter acoperit intre candidatii la prezidentiale, ca daca are ceva de.

Punctul de intalnire: Implicarea STS in alegerile prezidentiale din 2009

Apropierea alegerilor prezidentiale aduce in discutie experienta din 2009, cand scrutinul a fost castigat intr-un mod foarte dubios, in care, se pare, serviciile au avut un rol decisiv. Subiectul a.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2307 seconds )