Libnet.ro
UNICEF

08:30

Ce se mai fura prin Romania? La Constanta, autobuze.

România Liberă România Liberă,
Ce se mai fura prin Romania? La Constanta, autobuze.

Un fost angajat al Regiei de Transport in Comun RATC) Constanta a furat, marti, un autobuz din statie, informeaza Mediafax. El a fost dus la Parchet pentru audieri, fiind cercetat pentru furt calificat, si urmeaza sa fie supus unei expertize psihiatrice. Potrivit reprezentantilor Politiei Judetene Constanta, marti, in jurul orei 6. 30, barbatul a asteptat la capatul de linie de la Poarta 1 Port si, in momentul in care soferul unui autobuz a coborat dupa foaia de parcurs, a urcat la volan si a . continuă pe România Liberă

Constanta: Un fost angajat RATC a furat un autobuz din statie.

Un autobuz al Regiei de Transport in Comun RATC) Constanta a fost furat, marti, de la capatul de linie, de catre un fost angajat al societatii, informeaza Mediafax. Potrivit reprezentantilor Politiei Judetene Constanta, marti, in jurul orei 6. 30, barbatul a asteptat la capatul de linie de la Poarta 1 Port si, in momentul in care soferul unui autobuz a coborat dupa foaia de parcurs, a urcat la volan si a plecat cu autovehiculul in care nu se afla niciun calator. Barbatul respectiv a traversat .

Autobuz RATC Constanta, furat din statie de un fost angajat

Incident fara precedent la Constanta. Un autobuz RATC a fost furat din statia de la Poarta 1 . Hotul, un fost angajat al regiei, a mers cu el prin tot orasul inainte sa fie prins de politisti.

Constanta: Un fost angajat al RATC a furat un autobuz al regiei de transport in comun

Un fost salariat al Regiei Autonome de Transport in Comun Constanta este anchetat de politisti dupa ce, marti, a furat un autobuz al regiei, plecand cu acesta in oras. Reprezentanti ai Inspectoratului de Politie al Judetului Constanta au declarat, pentru Agerpres, ca in autobuz nu erau calatori, politistii oprindu-l in trafic pe barbat si retinandu-l pentru audieri dupa ce a parcurs mai multi kilometri cu autovehiculul.

Un fost angajat al RATC a furat un autobuz

Un fost angajat al RATC a furat un autobuz in aceasta dimineata. Profitand de lipsa soferului, barbatul a urcat in autobuzul parcat in zona Poarta 1 si a plecat cu el. Autobuzul era la capat de linie, iar.

Un autobuz al RATC a fost furat din statie de un fost angajat

Un autobuz al Regiei de Transcport in Comun Constanta RATC) a fost furat, marti, de la capatul de linie de catre un fost angajat, relateaza Mediafax. Barbatul a profitat de faptul ca soferul a coborat.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2118 seconds )