Libnet.ro
UNICEF

11:30

DE CE nu mai importa Rusia carne din Romania. Reactia autoritatilor de la noi cu privire la acest scandal

Antena3 Antena3,
DE CE nu mai importa Rusia carne din Romania. Reactia autoritatilor de la noi cu privire la acest scandal

Autoritatea sanitar-veterinara rusa a dispus, marti, interzicerea importurilor de bovine, carne de vita si produse derivate din Romania, din cauza encefalopatiei spongiforme bovine. Presedintele ANSVSA, . continuă pe Antena3

Topul parlamentarilor cu cele mai mari terenuri agricole din Romania

Circa 2. 000 de hectare de terenuri din Romania sunt detinute de 20 de parlamentari din diverse formatiuni politice. Primii cinci parlamentari din acest clasament detin fiecare peste 100 de hectare de teren, potrivit.

Romania la inaltime. Prejmer, cea mai puternic fortificata Biserica din Transilvania

Antena 3 a demarat o campanie de promovare a celor mai frumoase locuri turistice din Romania. Sigur ca astfel de campanii s-au mai facut, numai ca aceasta este filmata in mod deosebit. Toate cadrele sunt filmate cu.

Rusia trece la represalii si impotriva Bucurestiului: interzice importul de bovine si carne de vita din Romania, invocand boala vacii nebune

Autoritatea sanitar-veterinara rusa Roselhoznadzor) a dispus, marti, interzicerea importurilor de bovine, carne de vita si produse derivate din Romania, din cauza encefalopatiei spongiforme bovine, informeaza site-ul in limba engleza al agentiei Itar-Tass.

Rusia a decis sa interzica importurile de carne de vita din Romania pe motiv ca produsele ar contine boala vacii nebune

Autoritatea sanitar-veterinara Roselhoznadzor, din Rusia, a sistat, marti seara, importurile de bovine, carne de vita, precum si pentru alte produse derivate din Romania, indicand prezenta encefalopatiei spongiforme bovine, cunoscuta sub numele de boala vacii nebune, informeaza agentia Itar-Tass.

Rusia a interzis importurile de carne de bovine din Romania pe motiv ca ar contine boala vacii nebune

Autoritatea sanitar-veterinara Roselhoznadzor din Rusia a sistat importurile de bovine, carne de vita, precum si pentru alte produse derivate din Romania, indicand prezenta encefalopatiei spongiforme bovine, cunoscuta sub numele de boala vacii nebune, informeaza agentia Itar-Tass.

Rusia interzice importul de bovine si carne de vita din Romania, invocand boala vacii nebune. ANSVSA: Exista suspiciune de caz atipic la o carcasa

UPDATE:23:42: Presedintele ANSVSA Vladimir Manastireanu a declarat marti seara, dupa ce Rusia a anuntat interzicerea importurilor de carne de vita din Romania invocand boala vacii nebune - ca exista o .

Rusia interzice importul de bovine si carne de vita din Romania

Autoritatea sanitar-veterinara rusa Roselhoznadzor) a dispus, ieri, interzicerea importurilor de bovine, carne de vita si produse derivate din Romania, din cauza encefalopatiei spongiforme bovine, informeaza agentia ITAR-TASS.

Rusia interzice importul de bovine si carne de vita din Romania, invocand boala vacii nebune. Presedintele ANSVSA: Exista suspiciune de caz atipic la o singura carcasa

Autoritatea sanitar-veterinara rusa a dispus, marti, interzicerea importurilor de bovine, carne de vita si produse derivate din Romania, din cauza encefalopatiei spongiforme bovine. Presedintele ANSVSA, Vladimir Manastireanu, a declarat pentru agentia Mediafax ca exista o suspiciune de caz atipic depistat la o singura carcasa.

VIDEO Rusia interzice importul de bovine si carne de vita din Romania, invocand boala vacii nebune. Presedintele ANSVSA: Exista suspiciune de caz atipic la o singura carcasa

Autoritatea sanitar-veterinara rusa a dispus, marti, interzicerea importurilor de bovine, carne de vita si produse derivate din Romania, din cauza encefalopatiei spongiforme bovine. Presedintele ANSVSA, Vladimir Manastireanu, a declarat pentru agentia Mediafax ca exista o suspiciune de caz atipic depistat la o singura carcasa.

Rusia interzice importul de bovine si carne de vita din Romania, invocand boala vacii nebune

Autoritatea sanitar-veterinara rusa Roselhoznadzor) a dispus, marti, interzicerea importurilor de bovine, carne de vita si produse derivate din Romania, din cauza encefalopatiei spongiforme bovine, informeaza.

ştiri de la Antena3

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2166 seconds )