Libnet.ro
UNICEF

01:05

MAI. Masurile organizatorice pentru euroalegeri, pe ultima suta de metri

România Liberă România Liberă,
MAI. Masurile organizatorice pentru euroalegeri, pe ultima suta de metri

Ministrul de Interne, Gabriel Oprea, a convocat, joi, la sediul Ministerului Afacerilor Interne o videoconferinta cu prefectii si sefii structurilor centrale si teritoriale ale ministerului, avand ca tema masurile organiatorice privind desfasurarea alegerilor de duminica, 25 mai. continuă pe România Liberă

Spotul USL traieste, interzis de CNA pe ultima suta de metri a campaniei electorale

CNA a decis, joi, sa interzica de la difuzare spotul TV USL traieste, considerand ca acesta incalca reglementarile din audiovizual referitoare la informarea corecta a publicului, potrivit Mediafax. Decizia, luata pe ultima suta de metri a campaniei pentru europarlamentare, a fost luata cu sase voturi pentru si trei impotriva, dupa discutii despre temeiul legal al unei astfel de masuri.

Dupa o campanie anosta, pe ultima suta de metri, politicienii de la Bucuresti indeamna cetatenii romani din Republica Moldova sa-i voteze la europarlamentare

Europarlamentarul PDL Monica Macovei si deputatul Eugen Tomac, presedintele PMP, indeamna votantii din stanga Prutului sa mearga la urne si sa voteze partidele pe care ei le reprezinta.

Iohannis: Ma simt mai putin pregatit pentru functia de presedinte decat pentru cea de premier

Liderul PNL Klaus Iohannis a declarat, joi, la Gandul Live, ca se simte mai putin pregatit pentru functia de presedinte decat pentru cea de premier, iar in scenariul in care PNL nu va lua 20% la europarlamentare iar Crin Antonescu se va retrage, el va deveni presedinte in exercitiu pana la Congres.

Nu mai exista WhatsApp pentru Windows Phone

Desi pare o decizie greu de inteles si la aceasta ora nu se cunoaste vinovatul, WhatsApp nu mai exista in Windows Phone Store. Au trecut deja cativa ani de cand WhatsApp era disponibil pentru utilizatorii de Windows Phone. Din pacate, populara aplicatie de mesagerie instant a fost scoasa pe parcursul weekendului trecut din magazinul virtual de aplicatii al Microsoft. Fara ca cineva sa publice un comunicat de presa pe marginea acestui subiect, WhatsApp nu mai poate fi instalat de nici [].

Esuarea adaptarii la noile tehnologii, cel mai mare risc pentru operatorii din telecomunicatii

Operatorii din telecomunicatii sunt nevoiti sa-si repozitioneze modelele de business si sa se adapteze noilor roluri determinate de numarul tot mai mare de tehnologii noi, altfel risca sa nu valorifice oportunitati majore de crestere, se arata in raportul EY - Top 10 risks in telecommunications 2014, potrivit unui comunicat Erst and Young EY) remis redactiei.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2151 seconds )