Libnet.ro
UNICEF

20:30

Mai multe persoane au ramas inzapezite pe drumurile din judetul Giurgiu

Adevărul Adevărul,
Mai multe persoane au ramas inzapezite pe drumurile din judetul Giurgiu

In Bucuresti si judetele Ilfov, Prahova, Buzau, Giurgiu, Ialomita, Calarasi, Braila, Vrancea, Galati, Tulcea si Constanta, avertizate cu cod portocaliu, vantul depaseste la rafala viteze de 70-80 de kilometri pe ora, zapada este troienita si vizibilitatea este redusa sub 50 de metri. continuă pe Adevărul

Masini scoase din nameti de pompieri, la Giurgiu. Mai multe localitati au ramas fara curent electric

18 persoane din mai multe masini ramase blocate in zapada, in ultimele ore, pe drumuri din judetul Giurgiu au fost salvate de pompieri, in timp ce mai multe localitati nu sunt alimentate cu energie electrica, din cauza viscolului.

Drumuri inchise in judetul Tulcea din cauza viscolului. Bacurile circula din ora in ora

Judetul Tulcea se afla sub Cod portocaliu de vreme rea. Mai multe drumuri judetene au fost inchise, iar cinci localitati au ramas fara curent electric, anunta Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta Delta.

Doua drumuri nationale din Vrancea, inchise din cauza viscolului. Mai multe masini au ramas blocate in zapada

Problemele sau situatiile deosebite generate de fenomenele meteo extreme le puteti comunica la dispeceratul Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta al judetului Vrancea, telefon 112 sau 0237 6112120237 611212, aici fiind activat Centrul Judetean de Conducere si Coordonare a Interventiilor.

Doua drumuri nationale si unul judetean din Vrancea, inchise din cauza viscolului. Mai multe masini au ramas blocate in zapada

Problemele sau situatiile deosebite generate de fenomenele meteo extreme le puteti comunica la dispeceratul Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta al judetului Vrancea, telefon 112 sau 0237. 611212 aici fiind activat Centrul Judetean de Conducere si Coordonare a Interventiilor.

Care au fost campaniile de Social Media care au facut BCR banca cu cele mai multe aparitii in mass-media

BCR este una dintre bancile cu cele mai multe reclame inregistrate pe parcursul anului 2015, potrivit unui raport MediaTrust. Cu 6. 440 de reclame, BCR s-a situat pe locul al treilea in clasament, dupa Alpha Bank si ING Bank. Insa, BCR este fruntasa in.

PMB: Pe mai multe strazi se circula ingreunat, dar nu sunt blocaje; se intervine cu 349 de utilaje

PMB: Pe mai multe strazi se circula ingreunat, dar nu sunt blocaje; se intervine cu 349 de utilaje .

Accesul solicitantilor de azil la piscina, interzis intr-un oras din vestul Germaniei. Mai multe femei s-au plans de hartuire sexuala

Autoritatile din Bornheim, un oras din landul Renania de Nord-Westfalia, au interzis accesul solicitantilor de azil la o piscina municipala acoperita, dupa ce mai multe femei s-au plans ca au fost hartuite sexual.

in ce regiuni se vor face cele mai multe angajari in acest an. Targoviste, in cap de lista

Bucurestiul, Timisoara si Clujul vor ramane si in 2016 zonele in care vor exista cele mai multe oferte de locuri de munca, spun reprezentantii companiilor care fac recrutari.

Indonezia: Explozii in centrul capitalei Jakarta, mai multe victime

Mai multe explozii au fost auzite joi in centrul capitalei indoneziene Jakarta si s-au inregistrat victime, au declarat martori oculari agentiei Reuters, scrie jurnalul. ro. Politia nu a fost disponibila imediat.

Presa straina lauda Romania pentru cel mai mare centru cu ape termale din Europa

Mai multe publicatii internationale, printre care New York Times, Business Insider si Daily Mail, lauda Romania pentru cel mai mare centru cu ape termale din Europa.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2206 seconds )