Libnet.ro
UNICEF

20:30

in ce regiuni se vor face cele mai multe angajari in acest an. Targoviste, in cap de lista

Adevărul Adevărul,
in ce regiuni se vor face cele mai multe angajari in acest an. Targoviste, in cap de lista

Bucurestiul, Timisoara si Clujul vor ramane si in 2016 zonele in care vor exista cele mai multe oferte de locuri de munca, spun reprezentantii companiilor care fac recrutari. continuă pe Adevărul

Care sunt bancile cu cele mai multe reclame inregistrate in 2015

Alpha Bank, ING Bank si BCR sunt bancile cu cele mai multe reclame inregistrate pe parcursul anului 2015.

Care sunt filmele cu cele mai multe nominalizari la Zmeura de Aur 2016

Filmul Cincizeci de umbre ale lui Grey/ Fifty Shades of Grey a fost nominalizat la sase categorii, la premiile Zmeura de Aur, care recompenseaza cele mai slabe filme si performante actoricesti ale anului.

Companiile romanesti din constructii efectueaza cele mai multe plati cu intarziere din ECE

Romania inregistreaza cea mai mare pondere din Europa Centrala si de Est a companiilor care activeaza in sectorul constructiilor si care efectueaza plati cu intarziere, releva un studiu realizat de Coface Romania, trimis redactiei.

Iarna se dezlantuie. Weekend de cosmar cu viscol, ger si zapada troienita. Care vor fi zonele cele mai afectate de ninsori

Vremea se schimba radical in urmatoarele ore, iar Administratia Nationala de MeteorologieANM) a emis o avertizare valabila, vineri, pentru toata tara. Iarna revine in forta: ninsori abundente, lapovita si viscol. De sambata, ninsorile vor cuprinde toate regiunile, iar viscolul va troieni multe zone din tara.

Australian Open: Isi pot apara titlurile Serena Williams si Novak Djokovic? Poate face Halep mai mult?

Australian Open, primul turneu de Mare Slem al anului, bate din ce in ce mai tare la usa. In scena vor intra cele mai mari nume din tenis, printre care si castigatorii de anul trecut, Serena Williams si Novak Djokovic. Sperantele noastre se indreapta spre Simona Halep. Ce vor face ei? .

Cele mai romantice locuri din Europa: destinatii ideale pentru indragostiti

Cele mai romantice locuri din Europa. indragostitii incep deja sa caute ofertele turistice pentru Sfantul Valentin, iar Europa le ofera multe variante placute si accesibile pentru un concediu de neuitat.

Primaria vrea sa construiasca mai multe giratorii la Brasov

Primaria Brasov vrea sa mai construiasca in acest an incasapte giratorii la Brasov, pentruca traficul sa se desfasoare mai fluent.

Accesul solicitantilor de azil la piscina, interzis intr-un oras din vestul Germaniei. Mai multe femei s-au plans de hartuire sexuala

Autoritatile din Bornheim, un oras din landul Renania de Nord-Westfalia, au interzis accesul solicitantilor de azil la o piscina municipala acoperita, dupa ce mai multe femei s-au plans ca au fost hartuite sexual.

Cele mai bune filme cu Alan Rickman. in afara de Harry Potter VIDEO

Actorul britanic Alan Rickman a murit la varsta de 69 de ani din cauza unui cancer. Si chiar daca va ramane in amintirea multora pentru interpretarea profesorului Severus Snape, unul dintre cele mai complexe si emblematice personaje din franciza Harry Potter, cariera sa a fost marcata si de alte roluri memorabile, de la raufacatori la eroi romantici. Va prezentam in continuarea doar cateva dintre cele mai bune filme cu Alan Rickman.

Indonezia: Explozii in centrul capitalei Jakarta, mai multe victime

Mai multe explozii au fost auzite joi in centrul capitalei indoneziene Jakarta si s-au inregistrat victime, au declarat martori oculari agentiei Reuters, scrie jurnalul. ro. Politia nu a fost disponibila imediat.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,223 seconds )