Libnet.ro
UNICEF

20:30

Mai multe personalitati ale culturii, decorate de Iohannis la Cotroceni. Printre acestea, Radu Jude, Matei Visniec si Vivi Dragan Vasile

Adevărul Adevărul,
Mai multe personalitati ale culturii, decorate de Iohannis la Cotroceni. Printre acestea, Radu Jude, Matei Visniec si Vivi Dragan Vasile

Presedintele Klaus Iohannis a decorat, vineri, la Palatul Cotroceni, mai multi oameni de cultura, printre care dirijorul Cristian Mandeal, scriitorul Matei Visniec si regizorul Radu Jude, evenimentul avand loc cu ocazia Zilei Culturii Nationale. continuă pe Adevărul

Accesul solicitantilor de azil la piscina, interzis intr-un oras din vestul Germaniei. Mai multe femei s-au plans de hartuire sexuala

Autoritatile din Bornheim, un oras din landul Renania de Nord-Westfalia, au interzis accesul solicitantilor de azil la o piscina municipala acoperita, dupa ce mai multe femei s-au plans ca au fost hartuite sexual.

in ce regiuni se vor face cele mai multe angajari in acest an. Targoviste, in cap de lista

Bucurestiul, Timisoara si Clujul vor ramane si in 2016 zonele in care vor exista cele mai multe oferte de locuri de munca, spun reprezentantii companiilor care fac recrutari.

Indonezia: Explozii in centrul capitalei Jakarta, mai multe victime

Mai multe explozii au fost auzite joi in centrul capitalei indoneziene Jakarta si s-au inregistrat victime, au declarat martori oculari agentiei Reuters, scrie jurnalul. ro. Politia nu a fost disponibila imediat.

Care sunt bancile cu cele mai multe reclame inregistrate in 2015

Alpha Bank, ING Bank si BCR sunt bancile cu cele mai multe reclame inregistrate pe parcursul anului 2015.

Ploaia abundenta a facut ravagii in mai multe localitati, iar ninsoarea da batai de cap soferilor care trec prin Pasul Tihuta

Ploile din ultimele zile au inceput sa faca ravagii in mai multe localitati din Bistrita-Nasaud. Probleme au fost in Rodna, Maieru, Bata, dar si in Pasul Tihuta, unde zapada si gheata au dat batai de cap soferilor.

Cod galben de vant pentru mai multe judete din tara

Mai multe judete din tara se afla, marti, sub Cod galben de vant. Specialistii au anuntat ca intensificarile vantului ar putea depasi la rafale si 90 de kilometri pe ora.

Trei barbati din comuna Draguseni sunt cercetati pentru braconaj. Acestia au montat intr-o padure mai multe capcane pentru a captura porci mistreti

In weekend, politistii Serviciului Arme, Explozivi si Substante Periculoase au fost sesizati de catre Politia Orasului Tg. Bujor despre faptul ca in padurea Ursoaia, sat Fundeanu, comuna Draguseni, au fost identificate mai multe urme, existand banuiala ca in acel loc ar fi avut loc un act de braconaj.

Care sunt filmele cu cele mai multe nominalizari la Zmeura de Aur 2016

Filmul Cincizeci de umbre ale lui Grey/ Fifty Shades of Grey a fost nominalizat la sase categorii, la premiile Zmeura de Aur, care recompenseaza cele mai slabe filme si performante actoricesti ale anului.

Companiile romanesti din constructii efectueaza cele mai multe plati cu intarziere din ECE

Romania inregistreaza cea mai mare pondere din Europa Centrala si de Est a companiilor care activeaza in sectorul constructiilor si care efectueaza plati cu intarziere, releva un studiu realizat de Coface Romania, trimis redactiei.

Primaria vrea sa construiasca mai multe giratorii la Brasov

Primaria Brasov vrea sa mai construiasca in acest an incasapte giratorii la Brasov, pentruca traficul sa se desfasoare mai fluent.

ştiri din Cultura

ştiri de la Adevărul

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2166 seconds )