Libnet.ro
UNICEF

19:00

Mai multe reclame la medicamente si suplimente alimentare, INTERZISE la TV. Afla despre ce este vorba

România Liberă România Liberă,
Mai multe reclame la medicamente si suplimente alimentare, INTERZISE la TV. Afla despre ce este vorba

Mai multe spoturi publicitare la suplimentele alimentare Movial Plus, Urobiotic, Urifin, Korill, Urinal si Alcachofa de Laon si la clinica Regina Maria au fost interzise de la difuzarea la TV printr-o decizie luata, marti, de CNA. continuă pe România Liberă

Cod GALBEN de vant in mai multe judete. Cat timp este valabila avertizarea meteorologica

Meteorologii au emis, duminica, mai multe avertizari cod galben de vant, valabile intre orele 13. 00, pentru mai multe mai multe judete, conform ANM.

Atacuri cu gaz toxic in mai multe scoli din Afganistan. Sute de eleve au fost spitalizate

Sute de eleve au fost internate in spital, in vestul Afganistanului, dupa ce au avut loc atacuri cu gaz toxic in mai multe scoli din zona respectiva, posibile atacuri ale talibanilor, informeaza, marti,.

Afganistan: Sute de eleve spitalizate in urma unor atacuri cu gaz toxic in mai multe scoli

Sute de eleve au fost internate in spital, in vestul Afganistanului, dupa ce au avut loc atacuri cu gaz toxic in mai multe scoli din zona respectiva, posibile atacuri ale talibanilor, informeaza, marti, Euronews in pagina electronica.

Guvernul vrea mai multe SPATII DE CAZARE pentru refugiati

Guvernul cauta mai multe spatii pentru refugiati. Ministrul Educatiei, Sorin Campeanu, a anuntat, marti, ca unele universitati pot asigura asistenta sociala, consiliere psihologica si religioasa pentru refugiati.

Explozie intr-un bloc din Tulcea. Mai multe persoane au ajuns la spital

Din cauza acumularilor de gaze in garsoniera si de la o scanteie de la intrerupatorul electric s-a produs deflagratia in urma careia au fost distruse mai multe usi de garsoniere. 5 persoane au ajuns la spital cu arsuri, .

Orasul Dongguan, raiul unui Don Juan: aproape fiecare barbat de aici are mai multe iubite in acelasi timp

In orasul chinez Dongguan traiesc mult mai multe femei decat barbati, de aceea tinerii de aici ajung sa aiba in acelasi timp chiar si doua-trei iubite, care se resemneaza cu acest fel de relatie.

Mai multe gospodarii dintr-un sat vrancean, cuprinse de flacari

Mai multe gospodarii din satul Coza, judetul Vrancea, au fost cuprinse, luni dupa-amiaza, de un incendiu puternic.

Protest de amploare la Chisinau: Zeci de mii de manifestanti au cerut demisia Guvernului. Mai multe persoane au fost ranite, iar altele au fost arestate

Mai multe persoane au fost ranite, iar altele au fost arestate duminica seara, in urma confruntarilor dintre sustinatorii unui partid si politie, in fata sediului Procuraturii Generale din Chisinau,.

Chisinau: Confruntari violente intre manifestanti si politisti. Mai multe persoane, RANITE

Mai multe persoane au fost ranite, in timp ce altele au fost arestate duminica seara, la sediul Procuraturii Generale din Chisinau, in urma unor confruntari intre sustinatorii unui partid care au vrut sa intre in sediu, si politie.

Tot mai multe indicii ca Rusia se implica militar in Siria. Statele Unite, ingrijorate

Tot mai multe surse vorbesc despre implicarea Rusiei in razboiul civil din Siria. Ba, mai mult, presedintele rus, Vladimir Putin, a declarat pentru agentia Ria Novosti ca Armata Siriana primeste echipament si ajutor logistic din partea Moscovei. SUA se declara ingrijorate.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2257 seconds )