Libnet.ro
UNICEF

01:05

Mai multi bani pentru echipele din Liga 1

Online Sport Online Sport,
Mai multi bani pentru echipele din Liga 1

Detinatorul de drepturi TV, ISB MEDIA HOLDING LTD, va plati in acest sezon de Liga 1cu 1,74 milioane de euro mai mult decat RCS-RDS, detinatorul de drepturi din sezonul precedent. continuă pe Online Sport

Liberalizarea pietei gazelor inseamna scumpire, tehnic neputand avea mai multi furnizori

Concurenta pe piata gazelor din Romania este mai mare decat in alte tari europene, iar tehnic nu putem avea mai multi furnizori. Cu toate acestea trebuie sa liberalizam pretul gazului, ceea ce inseamna scumpirea lui. insa, in prag de alegeri, Guvernul a decis sa amane aplicarea calendarului de liberalizare.

Un american si-a decapitat o colega, dupa ce a fost concediat. Barbatul ar fi incercat sa converteasca la Islam mai multi colegi

Un american, care incercase recent sa converteasca la Islam mai multi dintre colegii sai de munca, l-a decapitat pe unul dintre ei la scurt timp dupa ce a fost concediat, a anuntat vineri politia, potrivit AFP. Tragedia intervine dupa o serie de decapitari ale unor cetateni occidentali de catre combatanti jihadisti din cadrul Statului Islamic, filmate si postate online.

Turcia, tara cu cei mai multi refugiati sirieni

Turcia este tara in care se gasesc cei mai multi refugiati sirieni, a declarat, miercuri, un oficial ONU, potrivit Agerpres. Guvernul turc a avansat un numar de 1,5 milioane de refugiati. Bilantul oferit de.

Premierul Victor Ponta s-a intalnit cu mai multi lideri ai lumii in prima zi a vizitei in SUA. Presedintele Turciei si vicepremierul Chinei, printre partenerii de discutii

Victor Ponta a avut intalniri cu mai multi lideri ai lumii in prima zi a vizitei in Statele Unite ale Americii. Premierul a inceput seria intrevederilor oficiale cu presedintele turc Recep Erdogan. A urmat apoi o.

Educatie media si cinematografica pentru elevii din Sibiu la Astra Film Junior

Astra Film Junior 2014, a VI-a editie, are loc in perioada 6 - 12 octombrie la Sibiu, in cadrul Astra Film Festival 2014. Astra Film Junior, cel mai iubit festival al copiilor din Romania, este axat pe educatie media si cinematografica adresata elevilor de toate varstele. Programul Astra Film Junior cuprinde cinci filme de top care se adreseaza elevilor de scoala primara si gimnaziu. Mai mult decat bucuria proiectiilor pe un ecran de cinema, copiii invata sa priveasca si sa descifreze un documentar. Filmele sunt insotite de materiale didactice si vor fi dezbatute mai apoi la scoala impreuna cu profesorii participanti.

Samsung Galaxy Alpha, cel mai bun competitor pentru iPhone 6, disponibil la precomada la Telekom

Samsung Galaxy Alpha, smartphone-ul cu carcasa metalica care ar putea fi considerat cel mai bun competitor pentru iPhone, este disponibil la precomanda in Romania, prin operatorul Telekom. Compatibil cutehnologia 4G+,Samsung Galaxy Alphaare un touchscreen capacitiv Super AMOLED de 4,7 inci si o camera foto de 12 megapixeli, care imortalizeaza momentele speciale so experientele memorabile, pe care utilizatorii sa le impartaseasca apoi cu cei dragi. De asemenea, telefonul filmeaza la rezolutie UHD 4K, ceea ce determina o calitate foarte buna a [].

Locuri de munca pentru absolventii din Bucuresti: peste 5.200 de posturi vacante

Peste 5. 200 de locuri de munca sunt oferite de 138 de agenti economici care participa la Bursa locurilor de munca pentru absoventi din Bucuresti, peste jumatate din posturi fiind pentru muncitori calificati.

Agentia pentru refugiati din cadrul ONU: Sute de mii de kurzi au intrat in Turcia

Agentia pentru refugiati din cadrul ONU anunta intrarea a aproximativ 400. 000 mii de kurzi in Turcia. Agentia spune ca se pregateste sa primeasca pe teritoriul Turciei toti locuitorii unui oras din Siria,.

Numarul somerilor a crescut, in august, cu aproape 3.000. Cei mai multi au intre 40 si 49 de ani

Numarul somerilor a crescut in luna august, fata de iulie, informeaza, vineri, Agentia Nationala pentru Ocuparea Fortei de Munca ANOFM). Rata somajului este de 5,12%, mai mare cu 0,03% decat in iulie.

AS Roma si TSKA Moscova, in atentia UEFA dupa incidentele din Liga campionilor

UEFA le-a pus gand rau celor de la AS Roma si TSKA Moscova dupa incidentele de acum o saptamana, din prima etapa a grupelor Ligii Campionilor.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2227 seconds )