Libnet.ro
UNICEF

01:05

Turcia, tara cu cei mai multi refugiati sirieni

Antena3 Antena3,
Turcia, tara cu cei mai multi refugiati sirieni

Turcia este tara in care se gasesc cei mai multi refugiati sirieni, a declarat, miercuri, un oficial ONU, potrivit Agerpres. Guvernul turc a avansat un numar de 1,5 milioane de refugiati. Bilantul oferit de. continuă pe Antena3

Comuna Ciocanesti primeste cei mai multi bani dintre cele 11 localitati aflate in blocaj financiar

Ministerul Dezvoltarii Regionale si Administratiei Publice MDRAP) a publicat joi sumele alocate celor 11 localitati aflate in insolventa, executare silita sau imposibilitate de plata pentru care Guvernul a deblocat in sedinta din aceasta saptamana 25,584 milioane lei din fondul de rezerva bugetara, comuna Ciocanesti, judetul Dambovita, urmand sa primeasca cei mai multi bani.

Unul dintre cei mai cunoscuti sexologi din lume vine la Bucuresti: Multi oameni fac sex pentru ca nu stiu sa faca dragoste

In contextul in care peste 35. 000 de cupluri au divortat anul trecut in Romania, cu 13% mai multe fata de anul 2012, potrivit Institutului National de Statistica, unul dintre cei mai cunoscuti sexologi din lume, Andrew Barnes, vine la Bucuresti, in perioada 25-26 octombrie, pentru a sustine atelierul Adevarul ascuns despre iubire si relatii, menit sa ajute perechile sa depaseasca momentele critice.

Liberalizarea pietei gazelor inseamna scumpire, tehnic neputand avea mai multi furnizori

Concurenta pe piata gazelor din Romania este mai mare decat in alte tari europene, iar tehnic nu putem avea mai multi furnizori. Cu toate acestea trebuie sa liberalizam pretul gazului, ceea ce inseamna scumpirea lui. insa, in prag de alegeri, Guvernul a decis sa amane aplicarea calendarului de liberalizare.

Ziua judecatii a venit pentru unul din cei mai mari tortionari ai Romaniei. Visinescu, in fata instantei

Astazi incepe judecata unuia dintre cei mai mari tortionari pe care i-a avut Romania. La 88 de ani, Alexandru Visinescu este acuzat ca ar fi instituit un regim de teroare caruia i-au cazut victime mai.

Cei mai buni inotatori ai Romaniei pleaca de la CSM Drobeta la Bacau

Doi inotatori de la sectia de natatie au parasit CSM Drobeta, preferand sa-si continue studiile la Bacau. Este vorba de Radu Marius si Alin Artimon, considerati la ora actuala cei mai buni inotatori ai Romaniei.

Premierul Victor Ponta s-a intalnit cu mai multi lideri ai lumii in prima zi a vizitei in SUA. Presedintele Turciei si vicepremierul Chinei, printre partenerii de discutii

Victor Ponta a avut intalniri cu mai multi lideri ai lumii in prima zi a vizitei in Statele Unite ale Americii. Premierul a inceput seria intrevederilor oficiale cu presedintele turc Recep Erdogan. A urmat apoi o.

Cei mai cool artisti ai momentului au facut show la iHeartRadio Music Festival 2014! Vezi AICI prestatiile marca One Direction, Lorde, Ariana Grande, Nicki Minaj, Usher and co.!

IHeartRadio Music Festival 2014, MGM Grand Garden Arena, Las Vegas, 19-20 septembrie. Locul in care s-au adunat cei mai cool.

Perchezitii la Directia Sanitara Veterinara Sibiu: mai multi directori si functionari vizati

Procurorii DNA Alba vor face trei perchezitii in municipiul Sibiu, intr-un dosar privind fapte de coruptie comise in perioada 2011-2013, surse judicare declarand ca au loc descinderi si la sediul Directiei judetene Sanitare Veterinare, printre cei.

Copiii, cei mai buni ambasadori ai sigurantei la locul de munca, la CarpatcementHolding

Copiii iau atitudine si isi incurajeaza parintii in a purta echipamente de protectie la locul de munca. Acesta este conceptul campaniei Toleranta zero initiata de Carpatcement cu ocazia Saptamanii si securitatii in munca.

Aproximativ 19.400 de locuri de munca se gasesc in toata tara. Cele mai multe, in Bucuresti si Cluj

Aproximativ 19. 400 de locuri de munca sunt disponibile, marti, in toata tara, informeaza un comunicat al Agentiei Nationale pentru Ocuparea Fortei de Munca ANOFM). Cele mai multejoburi se gasesc in Bucuresti si in judetele Cluj, P .

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2268 seconds )