Libnet.ro
UNICEF

00:08

Perchezitii la Directia Sanitara Veterinara Sibiu: mai multi directori si functionari vizati

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Perchezitii la Directia Sanitara Veterinara Sibiu: mai multi directori si functionari vizati

Procurorii DNA Alba vor face trei perchezitii in municipiul Sibiu, intr-un dosar privind fapte de coruptie comise in perioada 2011-2013, surse judicare declarand ca au loc descinderi si la sediul Directiei judetene Sanitare Veterinare, printre cei. continuă pe Wall-Street Ro

Perchezitii la Directia Sanitara Veterinara Sibiu, fiind vizati directori si functionari

Procurorii DNA Alba fac, miercuri, trei perchezitii in municipiul Sibiu, intr-un dosar privind fapte de coruptie comise in perioada 2011-2013. Surse judicare precizeaza ca au loc descinderi si la sediul .

Directia Sanitara Veterinara Sibiu, vizata de perchezitii. Sunt implicati directori si functionari

Procurorii DNA Alba au descins miercuri in trei locasii din municipiul sibiu, una dinter acestea fiind sediul Directiei judetene Sanitare Veterinare, printre cei vizati intr-un dosar privind privind fapte de coruptie comise in perioada 2011-2013 numarandu-se si directori ai institutiei.

Turcia, tara cu cei mai multi refugiati sirieni

Turcia este tara in care se gasesc cei mai multi refugiati sirieni, a declarat, miercuri, un oficial ONU, potrivit Agerpres. Guvernul turc a avansat un numar de 1,5 milioane de refugiati. Bilantul oferit de.

Premierul Victor Ponta s-a intalnit cu mai multi lideri ai lumii in prima zi a vizitei in SUA. Presedintele Turciei si vicepremierul Chinei, printre partenerii de discutii

Victor Ponta a avut intalniri cu mai multi lideri ai lumii in prima zi a vizitei in Statele Unite ale Americii. Premierul a inceput seria intrevederilor oficiale cu presedintele turc Recep Erdogan. A urmat apoi o.

Liberalizarea pietei gazelor inseamna scumpire, tehnic neputand avea mai multi furnizori

Concurenta pe piata gazelor din Romania este mai mare decat in alte tari europene, iar tehnic nu putem avea mai multi furnizori. Cu toate acestea trebuie sa liberalizam pretul gazului, ceea ce inseamna scumpirea lui. insa, in prag de alegeri, Guvernul a decis sa amane aplicarea calendarului de liberalizare.

actualitate, 00:08

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2458 seconds )