Libnet.ro
UNICEF

08:00

Mai multi bani pentru Simona Halep! Ar urma sa semneze cu cea mai mare firma de managament sportiv

Adevărul Adevărul,
Mai multi bani pentru Simona Halep! Ar urma sa semneze cu cea mai mare firma de managament sportiv

Conform ziare. com, Simona Halep a intrat in vizorul companiei americane IMG World, care se ocupa de imaginea unor jucatori de top, precum Djokovici sau Sarapova. continuă pe Adevărul

Nastase: O finala si o semifinala de Grand Slam reprezinta un inceput bun pentru Simona Halep

Fostul tenisman Ilie Nastase a declarat, luni seara, ca finala de la Roland Garros si semifinala de la Wimbledon reprezinta un inceput bun pentru Simona Halep, pe care a sfatuit-o sa nu mai joace cu doua-trei saptamani inainte de ultimul Grand Slam al anului, US Open, pentru a fi in forma.

Ilie Nastase: O finala si o semifinala de Grand Slam reprezinta un inceput bun pentru Simona Halep

Ilie Nastase a afirmat recent ca finala de la Roland Garros si semifinala de la Wimbledon reprezinta un inceput foarte bun pentru Simona Halep. Fostul tenismen a mai sfatuit-o pe jucatoarea romanca sa isi ofere un ragaz de circa doua-trei saptamani inaintea unui Grand Slam, pentru a putea fi in forma, relateaza Mediafax.

Tarile care cheltuie cei mai multi bani pe mancare. Pe ce loc se afla Romania

In cazul unei secete prelungite care poate genera o crestere alarmanta a preturilor la alimente state precum Pakistan, unde 47,7% din bugetul familiei este alocat mancarii, sunt cele mai impactate. In Romania, 34,2% din cheltuieli este directionat.

Pasaport diplomatic pentru Simona Halep! Cine a mai primit distinctia

Tenismenii Simona Halep si Horia Tecau, campionul olimpic Mihai Covaliu, violonistul Alexandru Tomescu si inventatorul Ionut Budisteanu au fost numiti ambsadori ai turismului romanesc.

Simona Halep, numita de Victor Ponta ambasador al turismului romanesc

Simona Halep, alaturi de mai multi oameni considerati la nivel politic reprezentativi pentru Romania, a primit marti titlul de ambasador al turismului romanesc din partea premierului Victor Ponta.

Romanca Simona Halep si-a pastrat locul 3 in clasamentul WTA

Romanca Simona Halep si-a pastrat locul 3 in clasamentul WTA, dupa ce a reusit sa ajunga pana in semifinalele de la Wimbledon, scrie WTAtennis. com. Locul 3 este cea mai buna clasare pentru o jucatoare de.

Simona Halep va avea alta adversara in primul tur la Bucharest Open

Jucatoarea Simona Halep nu o va mai intalni in primul tur la Bucuresti pe Kristina Mladenovic, jucatoare care a decis sa se retraga de pe tabloul principal.

Simona Halep: Traiesc cele mai frumoase momente din viata mea. Vreau sa fiu ca Nadia, Hagi si Nastase

Simona Halep s-a antrenat cu micutii tenismeni si va lua parte la BRD Bucharest Open. Jucatoarea si-a exprimat ambitia de a deveni numarul 1 mondial.

Programul competitiei BRD Bucharest Open. Cu cine va juca Simona Halep

BRD Bucharest Open si-a stabilit programul competitional, turneul desfasurandu-se in perioada 5-13 iulie. Simona Halep este cea mai asteptata prezenta pe Arenele BNR, jucatoarea fiind, cel mai recent, semifinalista la Wimbledon.

Simona Halep: Imi doresc sa ajung si mai sus in tenis

Simona Halep a declarat, vineri, la revenirea in Romania, ca se bucura de rezultatul obtinut la turneul de la Wimbledon , unde a ajuns pana in semifinale, subliniind ca isi doreste foarte mult sa ajunga si mai sus in tenis.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2451 seconds )