Libnet.ro
UNICEF

10:00

Mai multi manageri ai Foxconn, retinuti pentru luare de mita

Antena3 Antena3,
Mai multi manageri ai Foxconn, retinuti pentru luare de mita

Mai multi manageri ai companiei Foxconn au fost retinuti, fiind acuzati ca au pretins bani de la diverse companii care voiau sa devina furnizori pentru Apple, scrie CNET. Douasprezece persoane vor fi. continuă pe Antena3

Fostul deputat PDL de Arges, Sorin Pandele, a fost condamnat definitiv la cinci ani de inchisoare cu executare pentru luare de mita si abuz in serviciu

Fostul deputat PDL de Arges, activ in Parlament in legislatura 2008-2012, SorinAndiPandele a primit o condamnare definitiva la cinci ani de inchisoare cu executare pentru luare de mita, abuz in.

O familie de brasoveni, cercetata pentru luare de mita si spalare de bani intr-o afacere cu terenuri

Procurorii de la DIICOT Oradea au in ceput cercetarea penala pentru cele doua infractiuni in cazul lui Dragos Lipna si al sotiei sale.

VIDEO Traian Basescu a decorat mai multi parlamentari din Moldova care au contribuit la declararea limbii romane ca limba oficiala in tara vecina

Presedintele Traian Basescu a decorat joi, Palatul Cotroceni, mai multi membri ai Parlamentului de la Chisinau care au cerut Curtii Constitutionale din tara vecina sa stabileasca daca limba romana este limba oficiala in Republicii Moldova.

Basescu a decorat mai multi membri ai Parlamentului Republicii Moldova..

Traian Basescu, a decorat joi, la Palatul Cotroceni, mai multi membri ai Parlamentului Republicii Moldova, conform unui comunicat al Administratiei Prezidentiale. Astfel, presedintele a conferit Ordinul National Steaua Romaniei - in grad de Mare Cruce doamnei Ana Gutu, deputat, Republica Moldova, si domnului Valeriu Munteanu, deputat, Republica Moldova, precum si Ordinul National Steaua Romaniei - in grad de Mare Ofiter doamnei Corina Fusu, deputat, Republica Moldova, domnului Boris .

Mai multi membri ai Congresului american considera ca Snowden a fost sprijinit de o putere straina in dezvaluirile sale

Mai multi membri importanti ai Congresului american considera ca Edward Snowden ar fi fost ajutat de o putere straina sa dezvaluie informatiile despre operatiunile de spionaj desfasurate de SUA, informeaza.

Se zbate intre viata si moarte dupa ce a fost desfigurat cu rangile de mai multi romi. Trecatorii filmau bataia

Bataie ca-n filme in centrul unui oras din judetul Timis. Un barbat se zbate intre viata si moarte dupa ce a fost desfigurat de mai multi rromi. Acestia l-au lovit cu rangi, bate si au adus chiar si o.

Nu ne mai taiati respiratia. Mai multi bucuresteni fac un flashmob pentru a-si exprima nemultumirile fata de mutilarea parcului Herastrau

Mai multi bucuresteni vor protesta spontan la intrarea in parcul Herastrau, de langa Arcul de Triumf, intr-un flashmob de jumatate de ora ce va incepe la ora 16. Oamenii isi exprima nemultumirea fata de modul agresiv in care au fost toaletati zeci de copaci pe marginile principalei alei din parc.

UPDATE Nu ne mai taiati respiratia. Mai multi bucuresteni fac un flashmob pentru a-si exprima nemultumirile fata de mutilarea parcului Herastrau

Mai multi bucuresteni protesteaza spontan la intrarea in parcul Herastrau, de langa Arcul de Triumf, intr-un flashmob ce a inceput la ora 16. Oamenii isi exprima nemultumirea fata de modul agresiv in care au fost toaletati zeci de copaci pe marginile principalei alei din parc.

Mai multi fosti generali americani cer inchiderea centrului de la Guantanamo

Treizeci si unu de generali si amirali americani in retragere au cerut, ieri, presedintelui american sa faca totul pentru inchiderea centrului militar de detentie de la Guantanamo, potrivit unei scrisori publicate de organizatia Human Rights First, citata de AFP.

New York Knicks, cea mai valoroasa franciza din NBA pentru al doilea an consecutiv

Pentru al doilea an la rand, New York Knicks este cea mai valoroasa franciza din NBA, a anuntat revista Forbes. Valorea celor de la New York Knicks a fost evaluata la 1,4 miliarde de dolari, cu 27% mai mult decat.

ştiri din Economie

ştiri de la Antena3

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2059 seconds )