Libnet.ro
UNICEF

10:30

Mai putin sex in 2014: grija banilor stinge pasiunea in dormitor

Adevărul Adevărul,
Mai putin sex in 2014: grija banilor stinge pasiunea in dormitor

Aproape jumatate din cupluri au declarat in cadrul unui sondaj ca au avut mai putine relatii intime in 2014, fata de anul trecut, iar stresul cauzat de problemele financiare este principalul motiv pentru care nu mai au dispozitia necesara. continuă pe Adevărul

Viceprimarii Botosaniului schimbati ca pe sosete. A doua pereche de viceprimari a fost data afara in mai putin de un an de zile

Nu mai putin de cinci viceprimari ai gost schimbati in mai putin de un an la Primaria Botosani. Razboiul viceprimarilor se da in consiliul local si este mai mult pe considerente politic decat administrative. Miercuri au mai fost schimbati doi viceprimari.

Managerii se bazeaza pe experienta si sfaturi cand iau decizii, mai putin pe analize

Managerii se bazeaza pe experienta si sfaturi cand iau decizii, mai putin pe analize atunci cand iau decizii esentiale pentru afacere, chiar daca analizele financiare utilizate de marile companii dau rezultate mai bune, arata un studiu realizat de PwC si EIU.

6 lucruri mai putin cunoscute despre insomnie

Statisticile medicale arata ca 30%-50% din populatia lumii sufera de insomnie, iar 10% de insomnie cronica. Desi e larg raspandita, problema e inca putin inteleasa, deoarece multe persoane evita sa apeleze la specialist.

Beneficii mai putin cunoscute ale piperului

Piperul este mai mult decat un condiment care ofera un plus de gust mancarurilor si salatelor. El a fost folosit inca din cele mai vechi timpuri pentru a trata diferite afectiuni, asadar uite ce boli tine la distanta!.

Keseru a marcat 17 goluri in mai putin de doua luni. E la cel mai bun sezon al lui

Stelistul Claudiu Keseru a inscris de trei ori in partida cu Aalborg si a ajuns la o cifra impresionanta in acest sezon.

Plecat cu jalba-n protap la Washington, Porosenko a venit cu mai putin decat se astepta. SUA vor acorda doar sprijin neletal Ucrainei

Presedintele american, Barack Obama, a declinat un eventual sprijin letal acordat Ucrainei, si asta in ciuda pledoariei pasionale a omologului sau ucrainean, Petro Porosenko, sustinuta in fata Congresului.

Utile: Un condiment popular, arma secreta impotriva cancerului; Sase lucruri mai putin cunoscute despre insomnie; Ce se intampla cu ochii tai daca citesti la lumina slaba? Explicatiile specialistului

Obiceiuri care iti distrug colonul. Colonul - sau intestinul gros - este o parte importanta a organismului tau, fiind si cel prin care se elimina resturile. Hipertensiunea, inamicul tacut al sanatatii. Hipertensiunea arteriala este o problema de sanatatea publica in multe tari, inclusiv in Romania. Lipsita de.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2405 seconds )