Libnet.ro
UNICEF

14:00

Nu mai sunt frantuzoaica. Clotilde Armand, incurcata de legislatia romaneasca: Am ajuns la politie si am pierdut avionul (VIDEO)

B1 B1,
Nu mai sunt frantuzoaica. Clotilde Armand, incurcata de legislatia romaneasca: Am ajuns la politie si am pierdut avionul (VIDEO)

Clotilde Armand, marea surpriza la alegerile locale din Capitala, a devenit de putin timp cetatean roman. Frantuzoaica nu s-a pus insa la punct cu intreaga legislatie romaneasca, iar. continuă pe B1

Uniunea Salvati Romania se pregateste pentru alegerile parlamentare. Clotilde Armand: Tinta mea este de 10%. Nu are rost sa depunem un efort imens pentru mai putin

Uniunea Salvati Bucurestiul va deveni Uniunea Salvati Romania. Anuntul a fost facut de Nicusor Dan imediat dupa alegerile locale din 5 iunie. Vicepresedinte al noului partiv va fi Clotilde Armand,.

Apelul facut de Clotilde Armand, dupa aparitia la Antena 3

Clotilde Armand, candidata USB care a pierdut Primaria Sectorului 1 in fata PSD, a raspuns acuzatiilor presei din ultimele zile, intr-un selfie-video postat duminica pe pagina sa de Facebook. Mai intai, Clotilde s-a.

INTERVIU EXCLUSIV. Clotilde Armand: M-au votat cei care nu si-au pierdut speranta. Ce spune despre relatia cu Nicusor Dan si cat a costat-o campania electorala

Clotilde Armand a vorbit, intr-un interviu acodat Romaniei libere, despre valorile unice pe care le-a descoperit in Romania, despre inadecvarea partidelor traditionale la asteptarile oamenilor si a explicat ca noul partid Uniunea Salvati Romania mizeaza pe votul din marile orase.

Nicusor Dan si Clotilde Armand ii scot pe bucuresteni in strada pentru renumararea voturilor din Sectorul 1

Uniunea Salvati Bucurestiu USB) va organiza, sambata, un miting in Capitala, cu scopul de a cere renumararea voturilor de la Sectorul 1, unde Clotilde Armand, candidata USB, a pierdut in fata social-democratului Dan Tudorache, dupa o rasturnare de rezultat peste noapte.

O noua lovitura pentru Clotilde Armand

Fosta candidata ALDE la Primaria sectorului 1, Laura Chiriac, isi continua razboiul cu reprezentanta USB, Clotilde Armand, cea care se pregateste sa conteste alegerile locale la Curtea.

Clotilde Armand contesta la Curtea Constitutionala alegerea primarilor intr-un singur tur (VIDEO)

Clotilde Armand, candidatul USB pentru Primaria Sectorului 1 al Capitalei, vrea sa sesizeze Curtea Constitutionala despre exceptia de neconstitutionalitate a articolului din Legea alegerilor locale care.

Numerologul Mihai Voropchievici, despre Clotilde Armand: Are o forta de munca fantastica, dar nu are putere constructiva

Prestatia candidatilor USB in cel mai recent scrutin electoral a luat prin surprindere pe toata lumea, inclusiv clasa politica. Numerologul Mihai Voropchievici a explicat, in editia de.

UPDATE. INUNDATII in urma ploilor torentiale. Pericol de alunecari de teren, la Comanesti. Ce zone mai sunt afectate

Capitala si mai multe judete sunt inundate dupa ploaia torentiala de duminica. Peste 700 pompieri militari cu 150 mijloace tehnice au actionat, in ultimele 24 de ore. Meteorologii mentin avertizarea de vreme rea pana miercuri.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2125 seconds )