Libnet.ro
UNICEF

01:05

Maine, 31 mai, brailenii marcheaza Ziua Mondiala fara Tutun

Adevărul Adevărul,
Maine, 31 mai, brailenii marcheaza Ziua Mondiala fara Tutun

In fiecare an, la data de 31 mai, Organizatia Mondiala a Sanatatii celebreaza ZIUA MONDIALA FARA TUTUN, subliniind riscurile de sanatate asociate consumului de tutun si promovand politicile sociale de reducere a consumului. continuă pe Adevărul

Pauza de ras cu TimesNewRoman.ro: Tot mai multi soferi bucuresteni circula fara parbriz ca sa scape de spalatorii din intersectii

Accident cu carute la Vaslui! Ambii cai erau sub influenta bauturilor alcoolice, spun politistiiOrtodocsii vor plati impozite mai mari, ca sa ajute la finalizarea Catedralei Mantuirii NeamuluiElevii solicita amanarea BAC-ului cu o saptamana, sa aiba timp sa faca fituicileTot mai multi soferi bucuresteni circula fara parbriz ca sa scape de spalatorii din intersectiiStudiu! Un barbat se uita, in medie, ori de cate ori are ocazia la un decolteu feminin.

Horoscop de weekend 31 mai-1 iunie

Astrologul Tina Rizea, specialistul cotidianului Adevarul, a intocmit horoscopul acestui sfarsit de saptamana. Afla ce ti-au pregatit astrele in weekendul 31 mai-2 iunie!.

Festivalul Tara Copiilor la Clubul Taranului 31 mai - 2 iunie

Intre 31 mai si 2 iunie, Clubul Taranului si Muzeul National al Taranului Roman se transforma in Tara Copiilor. Timp de 3 zile, curtea muzeului si spatiile Clubului Taranului vor fi dedicate exclusiv copiilor, care sunt asteptati la spectacole de teatru, ateliere creative si un targ pentru toata familia. Tara Copiilor este locul in care indrazneala artelor si indemanarea mestesugarilor se intalnesc cu energia copiilor, pentru un schimb sanatos de invataturi si bucurii.

Seminarul de afaceri Romania - Uzbekistan, organizat pe 31 mai

Camera Nationala va organiza, pe 31 mai, seminarul de afaceri Romania - Uzbekistan, arata un comunicat de presa.

APIA: Cererile de solicitare a ajutorului de stat pentru politele de asigurare se depun pana pe 31 mai

Agentia de Plati si Interventie pentru Agricultura APIA) informeaza ca, pana in data de 31 mai inclusiv, se depun cererile de solicitare a ajutorului de stat pentru politele de asigurare incheiate cu societatile de asigurare-reasigurare pentru culturile infiintate in toamna anului 2012 si pentru care s-a platit contravaloarea acestora, potrivit unui comunicat de presa emis redactiei.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2286 seconds )