Libnet.ro
UNICEF

01:05

Majorarea pretului la gaze pentru consumatorii casnici a fost amanata

B1 B1,
Majorarea pretului la gaze pentru consumatorii casnici a fost amanata

Majorarea pretului la gaze pentru consumatorii casnici, care trebuia aplicata din octombrie, a fost amanata de Guvern, printr-o hotarare care prevede si renegocierea calendarului de eliminare a preturilor . continuă pe B1

Veste buna: majorarea pretului la gaze pentru consumatorii casnici a fost amanata

Majorarea pretului la gaze pentru consumatorii casnici a fost amanata de Guvern printr-o hotarare care prevede si renegocierea calendarului de eliminare a preturilor reglementate, in sensul extinderii perioadei pana la 30 iunie 2021 pentru acesti.

Majorarea pretului la gaze pentru consumatorii casnici, amanata pana la 30 iunie 2021

Majorarea pretului la gaze pentru consumatorii casnici, care trebuia aplicata din octombrie, a fost amanata de Guvern, printr-o hotarare care prevede si renegocierea calendarului de eliminare a preturilor.

inca o pomana electorala? Gazele nu se scumpesc pentru consumatorii casnici

Majorarea pretului la gaze pentru consumatorii casnici, care trebuia aplicata din octombrie, a fost amanata printr-o hotarare de guvern care prevede si renegocierea calendarului de eliminare a preturilor reglementate in sensul extinderii perioadei pana la 30 iunie 2021 pentru acesti consumatori .

Guvernul a aprobat anularea majorarii de la 1 octombrie a preturilor la gaze din productia interna pentru cosumatorii casnici

Guvernul a aprobat un proiect de Hotarare prin care suspenda aplicarea majorarii pretului de achizitie a gazelor naturale din productia interna pentru consumatorii casnici prevazuta pentru data de 1 octombrie 2014. Acest proiect vine in completarea legii aprobate saptamana trecuta de Parlament prin care a fost extinsa perioada pentru eliminarea preturilor reglementate la consumatorii casnici pana la data de 30 iunie 2021. Pana acum, calendarul prevedea ca termenul limita este 31 decembrie 2018.

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2282 seconds )