Libnet.ro
UNICEF

01:05

Veste buna: majorarea pretului la gaze pentru consumatorii casnici a fost amanata

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Veste buna: majorarea pretului la gaze pentru consumatorii casnici a fost amanata

Majorarea pretului la gaze pentru consumatorii casnici a fost amanata de Guvern printr-o hotarare care prevede si renegocierea calendarului de eliminare a preturilor reglementate, in sensul extinderii perioadei pana la 30 iunie 2021 pentru acesti. continuă pe Wall-Street Ro

Majorarea pretului la gaze pentru consumatorii casnici, amanata pana la 30 iunie 2021

Majorarea pretului la gaze pentru consumatorii casnici, care trebuia aplicata din octombrie, a fost amanata de Guvern, printr-o hotarare care prevede si renegocierea calendarului de eliminare a preturilor.

Majorarea pretului la gaze pentru consumatorii casnici a fost amanata

Majorarea pretului la gaze pentru consumatorii casnici, care trebuia aplicata din octombrie, a fost amanata de Guvern, printr-o hotarare care prevede si renegocierea calendarului de eliminare a preturilor .

inca o pomana electorala? Gazele nu se scumpesc pentru consumatorii casnici

Majorarea pretului la gaze pentru consumatorii casnici, care trebuia aplicata din octombrie, a fost amanata printr-o hotarare de guvern care prevede si renegocierea calendarului de eliminare a preturilor reglementate in sensul extinderii perioadei pana la 30 iunie 2021 pentru acesti consumatori .

Guvernul a aprobat anularea majorarii de la 1 octombrie a preturilor la gaze din productia interna pentru cosumatorii casnici

Guvernul a aprobat un proiect de Hotarare prin care suspenda aplicarea majorarii pretului de achizitie a gazelor naturale din productia interna pentru consumatorii casnici prevazuta pentru data de 1 octombrie 2014. Acest proiect vine in completarea legii aprobate saptamana trecuta de Parlament prin care a fost extinsa perioada pentru eliminarea preturilor reglementate la consumatorii casnici pana la data de 30 iunie 2021. Pana acum, calendarul prevedea ca termenul limita este 31 decembrie 2018.

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2224 seconds )