Libnet.ro
UNICEF

10:00

Majoritatea indicilor bursei din SUA au inchis in scadere

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Majoritatea indicilor bursei din SUA au inchis in scadere

Majoritatea indicilor bursei din Statele Unite ale Americii SUA) au inchis in scadere sedinta de tranzactionare de ieri. continuă pe Ziarul Bursa

Bursa din SUA a inchis in scadere

Bursa din Statele Unite SUA) a inchis in scadere sedinta de tranzactionare de ieri.

O comunitate importanta din SUA ne sustine in problema vizelor

Ministrul de Externe, Titus Corlatean, a avut o intrevedere cu reprezentantii organizatiilor evreiesti din SUA, care i-au promis sprijin in vederea ridicarii vizelor pentru cetatenii din tara noastra care calatoresc in Statele Unite.

Bursa din SUA deschide indecis

Bursa din Statele Unite a deschis sedinta de tranzactionare de astazi indecis, investitorii asteptand declaratii din partea unor oficiali ai Rezervei Federale americane privind politica monetara a institutiei.

Alibaba s-ar putea lista pe bursa din SUA. Cel mai valoros IPO dupa Facebook

Alibaba Group Holding, cea mai valoroasa companie de eCommerce din China, ar putea sa se listeze pe bursa din SUA dupa ce nu a cazut de acord cu bursa din Hong Kong, conform unor persoane familiare cu situatia, citate de presa internationala.

Sute de mii de functionari din SUA urmeaza sa intre in somaj tehnic

Autoritatile federale din SUA se pregatesc sa trimita mai multe sute de mii de functionari in concediu fara plata peste aproximativ o saptamana, in cazul in care Congresul nu va reusi sa depaseasca impasul cu privire la bugetul pentru anul viitor.

Podul din Agigea, inchis din 1 octombrie. Aflati cand ar putea fi redeschis

Prefectul de Constanta a anuntat ca podul de la Agigea va fi inchis din 1 octombrie pentru reparatii. Lucrarile ar putea fi gata la 30 noiembrie si in prezent se incearca gasirea unei rute ocolitoare cat mai.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2195 seconds )