Libnet.ro
UNICEF

11:29

O mama din Cluj a ajuns studiu de caz pentru medicii din SUA, dupa ce nu a ascultat de sfaturile specialistilor care i-au recomandat sa inceteze alaptarea

Adevărul Adevărul,
O mama din Cluj a ajuns studiu de caz pentru medicii din SUA, dupa ce nu a ascultat de sfaturile specialistilor care i-au recomandat sa inceteze alaptarea

Clujeanca Andra Spanu a ajuns subiect de lucrare stiintifica prezentata la o conferinta din SUA despre alaptare. Cazul tinerei mamici i-a impresionat pe medicii din toata lumea, datorita modalitatii neconventionale de tratament al unei mastite agravate, afectiune de care sufera foarte multe femei care alapteaza. in ciuda sfaturilor majoritatii medicilor, Andra a refuzat sa inceteze alaptarea. continuă pe Adevărul

O mama din Cluj a ajuns studiu de caz pentru medicii din SUA, dupa ce nu a urmat sfaturile specialistilor care i-au recomandat sa inceteze alaptarea

Clujeanca Andra Spanu a ajuns subiect de lucrare stiintifica prezentata la o conferinta din SUA despre alaptare. Cazul tinerei mamici i-a impresionat pe medicii din toata lumea, datorita modalitatii neconventionale de tratament al unei mastite agravate, afectiune de care sufera foarte multe femei care alapteaza. in ciuda sfaturilor majoritatii medicilor, Andra a refuzat sa inceteze alaptarea.

O mama din Cluj a ajuns studiu de caz pentru medicii din SUA

Clujeanca Andra Spanu a ajuns subiect de lucrare stiintifica prezentata la o conferinta din SUA despre alaptare. Prezentarea cazului tinerei mamici a fost acceptata la Congresul Mondial de san din SU.

Politisti sanctionati de cetateni. Unde a fost lasata masina unui echipaj de politie din Cluj

O masina a politiei din Cluj-Napoca a fost parcata intr-o zona care nu permite oprirea autoturismelor, in apropierea unui fast-food. in loc sa fie un exemplu pentru ceilalti participanti.

Suspiciunea de febra tifoida in cazul pacientei care a fost internata la Spitalul Clinic de Boli Infectioase din Cluj-Napoca, infirmata

Suspiciunea de febra tifoida la o pacienta internata la Spitalul Clinic de Boli Infectioase din Cluj-Napoca a fost infirmata, potrivit Mediafax. Femeia a fost externata, se simte mai bine si nu a mai avut.

Andreea Marin vrea sa devina mama din nou. Ce a dezvaluit vedeta

Andreea Marin si sotul ei, Tuncay, isi doresc mult sa devina parinti. Vedeta este deschisa sa urmeze tratamente medicale de ultima generatie pentru a putea ramane.

Un student strain din Cluj a fost batut cu lopata de iubita. Razbunarea ei nu s-a oprit aici

Clipe de cosmar traite de un tanar din Suedia, care studiaza in Cluj. Barbatul a fost batut cu lopata de iubita lui de 26 de ani, din Bistrita Nasaud, suparata ca acesta a decis sa o paraseasca.

Bursa din Chicago isi ajusteaza ofertele pentru contractele pe graul european

CME Group Inc. va lansa trei noi contracte lunare futures pentru piata graului din Marea Neagra, in conditiile in care operatorul bursier american s-ar putea confrunta cu o contraoferta din partea rivalului european Euronext NV, informeaza Reuters, conform Agerpres.

Constructorii si dezvoltatorii imobiliari din Dobrogea s-au asociat, pentru combaterea birocratiei

Cea mai mare structura asociativa din domeniul constructiilor din sud-estul Romaniei, Asociatia Constructorilor si Investitorilor Dobrogea ACID) a fost infiintata, saptamina trecuta, de un grup de oameni de afaceri din Constanta si Tulcea, pentru a apara, prin toate mijloacele legale, drepturile si interesele constructorilor, dezvoltatorilor imobiliari, producatorilor de materiale de constructii in relatia cu autoritatile publice locale si centrale si cu furnizorii de utilitati.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 11:29

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2152 seconds )