Libnet.ro
UNICEF

12:00

Manager controversat pentru Spitalul Judetean de Urgenta Targu Jiu

Adevărul Adevărul,
Manager controversat pentru Spitalul Judetean de Urgenta Targu Jiu

Marius Ioan Sponoche, fostul manager al Spitalului din Cernavoda si administrator a doua firme, a fost propus de firma Tetraedru pentru functia de manager al Spitalului Judetean de Urgenta Targu Jiu. continuă pe Adevărul

Sistem digital de orientare, cu ajutorul telefonului sau a tabletei, la Spitalul Judetean de Urgenta Alba

Spitalul Judetean de Urgenta Alba va fi una dintre institutiile din Romania in care va functiona un sistem digital modern de orientare pentru pacienti. Sistemul va permite de localizare a activelor si a medicilor in interiorul si exteriorul spitalului.

Spitalul Judetean Mures sanctionat de CNAS

In urma controalelor efectuate de Corpul de Control al Casei Nationale de Asigurari de Sanatate, Spitalul Judetean Mures s-a trezit cu sanctiuni.

Un doctor din Botosani reclama nereguli grave la Spitalul Judetean: Un nou nascut a fost vaccinat BCG de doua ori, temperaturi necorespunzatoare in incubatoare au dus la supraincalzirea copiilor

Doctorul Eugen Prajinariu reclama nereguli grave la Spitalul Judetean Botosani, principalele vizate fiind asistentele medicale, potrivit unei scrisori transmise managerului unitatii, Viorel Iliuta, si postata pe blogul doctorului. Printre neregulile citate in aceasta scrisoare figureaza faptul ca o asistenta a vaccinat BCG de doua ori un nou nascut iar instruirea insuficienta a personalului a condus la setarea unei temperaturi de control a incubatoarelor prea mari, ceea ce a dus uneori la supraincalzirea copiilor.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2316 seconds )