Libnet.ro
UNICEF

14:30

Managerul Spitalului de Urgenta din Ploiesti, prins in flagrant de DNA in timp ce primea 30.000 de lei mita

Hotnews Hotnews,
 Managerul Spitalului de Urgenta din Ploiesti, prins in flagrant de DNA in timp ce primea 30.000 de lei mita

Managerul Spitalului de Urgenta din Ploiesti a fost prins, miercuri, in flagrant de procurorii Directiei Nationale Anticoruptie in timp ce primea 30. 000 de lei, bani ce ar reprezenta mita pentru decontarea unor lucrari facute pentru spital de o firma, anunta Agerpres, citand surse judiciare. Flagrantul ar fi avut loc in Piata Romana din Bucuresti, iar managerul Spitalului a fost dus de procurori la sediul central al DNA. continuă pe Hotnews

Managerul spitalului de urgenta din Ploiesti, prins in flagrant cand primea mita 30.000 de lei (VIDEO)

Managerul Spitalului de urgenta din Ploiesti a fost prins in flagrant cand primea mita 30. 000 de lei de la o firma, informeaza B1 TV. Flagrantul a avut loc in zona Pietei Romana. Banii reprezentau spaga.

UPDATE Alexandru Baloi, managerul Spitalului Judetean de Urgenta din Ploiesti, prins in flagrant in timp ce lua mita

Alexandru Baloi, managerul Spitalului Judetean de Urgenta SJU) din Ploiesti, a fost prins in flagrant in timp ce lua mita 30. 000 de lei de la un om de afaceri.

Seful Spitalului Judetean din Ploiesti, audiat, dupa ce a fost prins in FLAGRANT, in timp ce primea 3.000 de lei SPAGA

Alexandru Baloi, seful Spitalului Judetean Ploiesti a fost prins, dupa ce a fost prins in flagrant in timp ce lua mita 3. 000 de lei, in Piata Romana din Capitala.

Seful Spitalului Judetean din Ploiesti, audiat, dupa ce a fost prins in FLAGRANT, in timp ce primea 30.000 de lei SPAGA

Alexandru Baloi, seful Spitalului Judetean Ploiesti a fost prins, dupa ce a fost prins in flagrant in timp ce lua mita 30. 000 de lei, in Piata Romana din Capitala.

Managerul Spitalului de Urgenta Ploiesti a fost retinut dupa ce a fost prins in timp ce lua mita

Managerul Spitalului de Urgenta Ploiesti a fost retinut pentru 24 de ore dupa ce a fost prins in flagrant in timp ce primea spaga 3. 000 de lei, informeaza B1 TV. Banii ar reprezenta mita pentru decontarea.

Managerul Spitalului Judetean Ploiesti a fost retinut pentru luare mita

Alexandru Baloi, managerul Spitalului Judetean de Urgente din Ploiesti, a fost retinut pentru luare de mita. A fost prins in flagrant in Bucuresti in timp ce primea 30. 000 de lei de la un afacerist pentru.

Directorul Spitalului Judetean Ploiesti, prins in timp ce primea 30.000 de lei

Alexandru Baloi, managerul Spitalului de Urgenta Ploiesti, a fost prins in timp ce primea 30. 000 de lei, surse judiciare precizand ca ar fi vorba de o mita pentru decontarea unor lucrari.

Panica la Spitalul de Urgenta din Galati din cauza unei false grenade

A fost panica noaptea trecuta la sectia UPU - SMURD a Spitalului de Urgenta din Galati. Medicii au chemat genistii dupa ce un pacient le-a spus ca are o grenada in sacosa. Tanarul a fost adus la spital.

Alerta cu grenada la Spitalul Judetean de Urgenta din Galati. Activitatea a fost blocata aproape o ora

Duminica seara, un tanar de 18 ani internat la Spitalul Judetean de Urgenta din Galati a anuntat medicii ca are in bandaje o grenada, informeaza Agerpres. Adunam scoici pe faleza. Am adunat mai multe.

Alerta cu grenada la Spitalul Judetean de Urgenta din Galati

Un pacient de la Spitalul de Judetean de Urgenta din Galati a anuntat, duminica seara, cadrele medicale ca are in bagajele sale o grenada.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,219 seconds )