Libnet.ro
UNICEF

09:30

Mandatul de arestare preventiva a Elenei Udrea in dosarul Gala Bute, prelungit pana pe 25 aprilie

Hotnews Hotnews,
 Mandatul de arestare preventiva a Elenei Udrea in dosarul Gala Bute, prelungit pana pe 25 aprilie

Mandatul de arestare preventiva a Elenei Udrea in dosarul Gala Bute a fost prelungit, luni, de judecatorii Inaltei Curti de Casatie si Justitie pana pe 25 aprilie. Decizia instantei supreme nu este definitiva si poate fi atacata cu recurs. In dosarul Gala Bute, Elena Udrea a fost acuzata initial de abuz in serviciu, tentativa la folosirea de documente ori declaratii false, inexacte sau incomplete pentru obtinerea pe nedrept de fonduri din bugetul Uniunii Europene, folosire a influentei in scopul obtinerii de foloase necuvenite si luare de mita. Ulterior, DNA a pus-o sub acuzare pentru alte trei infractiuni de luare de mita. continuă pe Hotnews

Instanta suprema judeca luni cererea DNA de prelungire a arestarii preventive pentru Elena Udrea in dosarul Gala Bute

Inalta Curte de Casatie si Justitie urneaza sa judece luni cererea Directiei Nationale Anticoruptie de prelungire cu 30 de zile a masurii arestarii preventive pentru Elena Udrea in dosarul Gala Bute. In acelasi dosar, DNA solicita prelungirea masurilor preventive si in cazul altor inculpati, respectiv Rudel Obreja si Tudor Breazu arest preventiv), Stefan Lungu si Gheorghe Nastasia arest la domiciliu).

DNA cere prelungirea arestului preventiv pentru Udrea in dosarul Gala Bute, la scurt timp dupa ce masurile preventive din Microsoft au fost eliminate

Oveste buna si una proasta pentru Elena Udrea. DNAcere prelungirea arestului preventiv in dosarul Gala Bute. Masura urma sa expire pe data de 26 martie. Cererea vine la scurt timpa dupa ce procurorii.

DNA cere prelungirea arestului pentru Elena Udrea, in dosarul Gala Bute. Au renuntat la masuri in dosarul Microsoft

Procurorii Directiei Nationale Anticoruptie cer prelungirea arestului preventiv pentru Elena Udrea, in dosarul Gala Bute. in dosarul Microsoft, deputata a scapat de masura arestului la domiciliu, in dosarul Microsoft, intrucat procurorii nu au mai cerut prelungirea arestului la domiciliu, informeaza B1 Tv.

UPDATE Dosarul Gala Bute: DNA cere prelungirea arestarii preventive pentru Elena Udrea

Procurorii DNA le-au solicitat vineri judecatorilor de la Inalta Curte de Casatie si Justitie prelungirea cu 30 de zile a masurii arestarii preventive pentru Elena Udrea in dosarul Gala Bute, informeaza Agerpres. UPDATE Cererea se va judeca luni. In acelasi dosar, DNA solicita prelungirea masurilor preventive si in cazul altor inculpati, respectiv Rudel Obreja si Tudor Breazu arest preventiv), Stefan Lungu si Gheorghe Nastasia arest la domiciliu).

Udrea afla astazi daca scapa de arest in dosarul Gala Bute. Prietena fostei sefe PMP pune paie pe foc si ataca DNA

Elena Udrea afla astazi daca mai sta o luna in arest preventiv dupa data de 26 martie, cand ii expira mandatul. Magistratii de la inalta Curte vor judeca prelungirea mandatului de arestare in dosarul Gala.

Apropiatii lui Udrea foloseau banii din mita pentru postaci de Internet

Udrea, pe Facebook: Documentul DNA pare din categoria &171;povesti nemuritoare &187; * Echipa de comunicare: Anchetatorii vor sa o tina pe Udrea in arest cu ajutorul televizorului Tudor Breazu si Ana Maria Topoliceanu foloseau banii din mita pentru plata unor servicii in interesul PDL Bucuresti si al Elenei Udrea, platind lunar 3. 000 de euro coordonatorului echipei de comunicare si 10. 000 de euro unor persoane pentru care foloseau titulatura postaci, sustine DNA, in referatul privind prelungirea arestului preventiv al fostului ministru in dosarul Gala Bute, transmite Mediafax. Directia Nationala Anticoruptie relateaza: Inculpatii achitau sume care ajungeau uneori la 10. 000 euro lunar unui grup de persoane, pentru care foloseau titulatura &171;postaci &187; si al caror rol era de a posta comentarii sub identitati fictive pe paginile de Internet ale unor ziare sau portaluri de stiri.

Elena Udrea ramane inca 30 de zile in arest in dosarul Gala Bute

Elena Udrea ramane inca 30 de zile in arest, au decis judecatorii inaltei Curti de Casatie si Justitie luni seara, informeaza B1 TV. Astfel, fostul ministru va ramane in arest pana pe 25 aprilie.

Elena Udrea ramane inca 30 de zile in arest in dosarul Gala Bute. Decizia iCCJ nu este definitiva

Elena Udrea ramane inca 30 de zile in arest, au decis judecatorii inaltei Curti de Casatie si Justitie luni seara, informeaza B1 TV. Decizia nu este definitiva. Astfel, inalta Curte a admis propunerea.

iCCJ judeca prelungirea arestarii preventive pentru Elena Udrea

Inalta Curte de Casatie si Justitie iCCJ) judeca luni cererea Directiei Nationale Anticoruptie DNA) de prelungire cu 30 de zile a masurii arestarii preventive pentru Elena Udrea in dosarul Gala Bute.

Instanta a ramas in pronuntare in cazul Elenei Udrea. Ce declaratii a facut avocatul

Inalta Curte de Casatie si Justitie judeca, luni, cererea DNA de prelungire a arestului preventiva pentru inca 30 de zile in cazul deputatei Elena Udrea. Fosta sefa a PMP este arestata preventiv in dosarul Gala Bute.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2439 seconds )