Libnet.ro
UNICEF

00:07

MApN: Armata este pregatita sa intervina in zonele afectate de inundatii

Antena3 Antena3,
MApN: Armata este pregatita sa intervina in zonele afectate de inundatii

Armata este pregatita sa intervina in zonele afectate de inundatii, a anuntat marti Ministerul Apararii Nationale. La solicitarea Comandamentului National pentru Situatii de Urgenta si a autoritatilor l. continuă pe Antena3

Victor Ponta, in zonele afectate de inundatii din Gorj: Acum, sa venim cu utilaje, ca daca venim cu mana, ce facem?

Premierul Victor Ponta s-a deplasat, marti, in mai multe localitati afectate de inundatii din judetul Gorj, fiind insotit de vicepremierul Liviu Dragnea. in timp ce discuta cu oameni din comuna Polovraci,.

The Nova Group este pregatita sa recapitalizeze Astra

The Nova Group este pregatita sa recapitalizeze Astra si doreste iesirea companiei din administrarea speciala pentru a permite relansarea societatii.

The Nova Group este pregatita sa recapitalizeze Astra

The Nova Group este pregatita sa recapitalizeze Astra si doreste iesirea companiei din administrarea speciala pentru a permite relansarea societatii, potrivit unui comunicat al Grupului remis astazi redactiei ca raspuns la precizarile din presa, de vineri, pe tema Familia Adamescu renunta la unele investitii/ la creditul pentru investitii la Unirea si la cumpararea actiunilor Astra, ca urmare a publicarii Convocatorului Adunarii Generale Extraordinare a Actionarilor S. Unirea Shopping Center S.

10 judete sunt afectate de inundatii. Peste 1.600 de angajati MAI intervin in zonele afectate

Peste 1. 600 de angajati ai Ministerului Afacerilor Interne pompieri, politisti, jandarmi intervin, la aceasta ora, cu peste 400 de mijloace tehnice, pentru salvarea persoanelor afectate de inundatiile din cele 10 judete: Alba, Arges, Caras Severin, Dambovita, Dolj, Gorj, Olt, Prahova, Teleorman si Valcea.

Premierul Ponta, in zonele afectate de inundatii

Premierul Victor Ponta si vicepremierul Liviu Dragnea, insotiti de autoritati, au fost, marti, la Polovragi, acolo unde inundatiile au facut prapad. Anterior, Ponta a inspectat, marti dupa-amiaza, comuna.

ştiri de la Antena3

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2153 seconds )