Libnet.ro
UNICEF

01:05

MApN primeste Vila Covasna. Ce spune Felix Rache despre vila dictatorului din Romania

Antena3 Antena3,
MApN primeste Vila Covasna. Ce spune Felix Rache despre vila dictatorului din Romania

Vila Covasna a Regiei Patrimoniului Protocolului de Stat, locuinta preferata de vacanta a presedintelui Traian Basescu, trece in administrarea Ministerului Apararii. Realizatorul Deziluzia optica, Felix. continuă pe Antena3

Felix Rache, despre controlul ASF la ASTRA: Trebuie sa continue

Realizatorul pastilei tv satirice Deziluzia Optica, Felix Rache, a vorbit, marti, la Previziunile Zilei, despre urmarirea penala a sefului ASF. Daca domnul Basescu face asa de rau cand ASF-ul ii deranj.

Omul cu 'bata': ce spune seful Concurentei despre avantajele unei meserii in care nu iti faci prieteni

Imaginea lui Bogdan Chiritoiu se identifica dupa cinci ani de mandat cu cea a Consiliului Concurentei, institutia care are grija ca afaceristii sa pastreze un mediu de afaceri competitiv. Spune, totusi, despre acest job ca este provocator intrucat nu.

Omul cu bata: ce spune seful Concurentei despre avantajele unei meserii in care nu iti faci prieteni

Imaginea lui Bogdan Chiritoiu se identifica dupa cinci ani de mandat cu cea a Consiliului Concurentei, institutia care are grija ca afaceristii sa pastreze un mediu de afaceri competitiv. Spune, totusi, despre acest job ca este provocator intrucat nu te ajuta ss iti faci prieteni. Nici nu ai cum, in conditiile in care imparti amenzi, afirma presedintele Concurentei.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2185 seconds )