Libnet.ro
UNICEF

08:30

Maramuresenii au marcat 10 ani de la aderarea Romaniei a Uniune Europeana

Adevărul Adevărul,
Maramuresenii au marcat 10 ani de la aderarea Romaniei a Uniune Europeana

Zece ani de la aderarea Romaniei la Uniunea Europeana a fost un bun prilej pentru organizarea mai multor evenimente festive. Astfel,Institutia Prefectului Judetul Maramures, Consiliul Judetean Maramures si Primaria Baia Mare, in parteneriat cu mai multe institutii de cultura, sport, scolare si ONG-uri din Maramures, au organizat marti, 9 mai, manifestari menite sa marcheze Ziua Europei. continuă pe Adevărul

Be EU. Europa - de ziua ei, Romania - la 10 ani de la Aderarea la Uniunea Europeana

Bruxelles-ul si alte 27 de state membre sarbatoresc marti Ziua Uniunii Europene. Acum 10, ne implineam un vis si eram primiti in clubul exclusivist al statelor membre ale Uniunii Europene. Iar.

A stat timp de 10 ani in scaun cu rotile, dar la nunta sa a facut un gest incredibil. Toti invitatii au ramas muti de uimire (FOTO+VIDEO)

Timp de 10 ani, Jessica Taylor si-a petrecut viata intr-un scaun cu rotile, insa a vrut cu orice pret ca la nunta sa aiba parte de toate momentele frumoase stand in picioare. Asa ca.

Ce s-a intamplat cu ucigasul Mihaelei Runceanu, la 10 ani de la eliberare

La 10 ani dupa ce a fost eliberat, ucigasul cantaretei Mihaela Runceanu a ales sa-si refaca viata tocmai in Anglia si pare sa-i priasca. Daniel Cosmin Stefanescu s-a angajat la un depozit la.

Romania, la zece ani de la aderarea la Uniunea Europeana. Care sunt capitolele unde am ramas repetenti

Statele membre sarbatoresc astazi Ziua Uniunii Europene. Acum zece ani ne implineam un vis si eram primiti in clubul exclusivist al statelor membre ale Uniunii Europene. Iar cand ne uitam.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2118 seconds )