Libnet.ro
UNICEF

10:30

Romania, la zece ani de la aderarea la Uniunea Europeana. Care sunt capitolele unde am ramas repetenti

Antena3 Antena3,
Romania, la zece ani de la aderarea la Uniunea Europeana. Care sunt capitolele unde am ramas repetenti

Statele membre sarbatoresc astazi Ziua Uniunii Europene. Acum zece ani ne implineam un vis si eram primiti in clubul exclusivist al statelor membre ale Uniunii Europene. Iar cand ne uitam. continuă pe Antena3

Cati kilometri de autostrada s-au construit in Romania in ultimii zece ani

In ultimii zece ani, de la aderarea in Uniunea Europeana, Romania a reusit sa adune doar 500 de kilometri de autostrazi. Ne uitam peste granita la state precum Spania, Germania sau Franta.

ANALIZACe-am avut si ce-am pierdut in primul deceniu european: La zece ani de la aderare, Romania se afla in plin proces de reevaluare interna

Pe 9 mai, Oda Bucuriei s-a auzit si la Bucuresti in ultimii zece ani. Ziua Europei este sarbatorita si de romani, ca simbol al reusitei Romaniei de a-si indeplini unul dintre cele mai importante obiective strategice postdecembriste: aderarea la Uniunea Europeana. Cate au fost iluzii, cate din asteptari s-au realizat si cat a fost mistificat? Ce mai ramane de facut de aici inainte?.

Be EU. Europa - de ziua ei, Romania - la 10 ani de la Aderarea la Uniunea Europeana

Bruxelles-ul si alte 27 de state membre sarbatoresc marti Ziua Uniunii Europene. Acum 10, ne implineam un vis si eram primiti in clubul exclusivist al statelor membre ale Uniunii Europene. Iar.

Ce-am avut si ce-am pierdut in primul deceniu european: La 10 ani de la aderare, Romania se afla in plin proces de reevaluare interna

Pe 9 mai, Oda Bucuriei s-a auzit si la Bucuresti in ultimii zece ani. Ziua Europei este sarbatorita si de romani, ca simbol al reusitei Romaniei de a-si indeplini unul dintre cele mai importante obiective strategice postdecembriste: aderarea la Uniunea Europeana. Cate au fost iluzii, cate din asteptari s-au realizat si cat a fost mistificat? Ce mai ramane de facut de aici inainte?.

Brexitul, o tragedie la care a contribuit si Uniunea Europeana

Decizia Marii Britanii de a parasi Uniunea Europeana UE) este o tragedie la care a contribuit si UE, a declarat, la Florenta Italia), presedintele Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker, informeaza AFP.

Castelul Corvinilor intra in restaurare pe fonduri de la Uniunea Europeana. Vor fi puse in valoare frescele unicat

Primaria Hunedoara si Agentia de Dezvoltare Regionala Vest au semnat contractul de finantare al celei mai mari investitii in reabilitarea Castelului Corvinilor. Aproape cinci milioane de euro vor fi oferiti de Uniunea Europeana pentru lucrarile de la castel.

Clarificarile ministrului Finantelor: In privinta impozitarii contractelor part-time, ne referim doar la cele care sunt UNICA sursa de venit. Nu luam in calcul al doilea sau al treilea job/Masura va functiona doar anul acesta si nu de la 1 iunie, ci de l

Masura se adreseaza exclusiv contractelor part-time care sunt unica sursa de venit. Si fara sa afecteze in vreun fel drepturile angajatului, pentru ca acesta e si asa pedepsit de angajator, care ii poate spune ca daca nu accepta cele doua ore de contract, isi poate gasi alt angajat. Masura va functiona doar anul acesta, a declarat luni, intr-o discutie cu reporterul HotNews ministrul Finanitelor, Viorel Stefan. Reamintim ca in Programul de Convergenta se mentioneaza: Introducerea obligatiei de plata de la data de 1 iunie 2017 a contributiilor datorate de angajatori la nivelul salariului minim brut pe tara garantat in plata pentru salariatii cu timp partial de munca cu salariul sau cu venituri realizate sub nivelul de 1450 lei si care nu desfasoara in acelasi timp si o activitate salariala cu norma intreaga. In plus, nu va fi 1 iunie, ci 1 iulie.

Bloc nou sau vechi? Care sunt cele mai sigure constructii din Capitala in fata unui cutremur major

Cumpararea unui apartament in bloc mai vechi sau in unul nou este o intrebare pe care si-o pun toti cei care sunt pregatiti sa achizitioneze o locuinta in Capitala, mai ales ca.

Maramuresenii au marcat 10 ani de la aderarea Romaniei a Uniune Europeana

Zece ani de la aderarea Romaniei la Uniunea Europeana a fost un bun prilej pentru organizarea mai multor evenimente festive. Astfel,Institutia Prefectului Judetul Maramures, Consiliul Judetean Maramures si Primaria Baia Mare, in parteneriat cu mai multe institutii de cultura, sport, scolare si ONG-uri din Maramures, au organizat marti, 9 mai, manifestari menite sa marcheze Ziua Europei.

HARTA Romania, statul din UE cu cele mai mari disparitati intre regiuni. Lipsa infrastructurii, principalul obstacol in calea cresterii economice

Romania este in continuare o tara a contrastelor, dovada facand faptul ca, la 10 ani de la aderarea la Uniunea Europeana, disparitatile la nivelul regiunilor tarii raman contrastante. Potrivit guvernatorului Bancii Nationale a Romaniei BNR), Mugur Isarescu, Romania este statul membru al UE care inregistreaza cele mai mari disparitati dintre regiuni, iar principala cauza este lipsa infrastructurii.

ştiri de la Antena3

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2221 seconds )