Libnet.ro
UNICEF

01:05

Marea Britanie intareste paza maritima pentru a opri refugiatii

România Liberă România Liberă,
Marea Britanie intareste paza maritima pentru a opri refugiatii

Marea Britanie investeste in suplimentarea ambarcatiunilor de patrulare si a supravegherii maritime pentru a impiedica traversarea Canalului Manecii de catre migranti, a declarat marti un purtator de cuvant al premierului David Cameron, transmite Reuters, preluata de Agerpres. continuă pe România Liberă

Masuri fara precedent impotriva migrantilor. Ce decizie a luat Marea Britanie

Marea Britanie investeste in suplimentarea ambarcatiunilor de patrulare si a supravegherii maritime pentru a impiedica traversarea Canalului Manecii de catre migranti, a declarat marti un.

Numarul romanilor arestati pentru infractiuni a crescut la peste 18.000 in Marea Britanie

Numarul romanilor arestati in Marea Britanie sub suspiciunea ca ar fi comis infractiuni a crescut cu 80% in unele zone si la peste 18. 000 la nivel national in 2015, scrie publicatia Daily Mail, subliniind ca aceasta evolutie are loc in conditiile in care romanii sunt deja cei mai numerosi straini din inchisori.

Tensiunea creste in Marea Britanie inainte de referendumul cu privire la Brexit. Manifestantii au ars steagul Uniunii Europene (VIDEO)

Situatia a devenit din ce in ce mai tensionata in Marea Britanie, in contextul apropierii datei in care se va realiza referendumul pentru a se stabili daca Regatul Unit va iesi sau nu din.

Roberto Saviano: Marea Britanie este cea mai corupta tara din lume

Cea mai corupta tara din lume este Marea Britanie, sustine jurnalistul si scriitorul italian Roberto Saviano, un fin cunoscator al crimei organizate.

Romanii au speriat Marea Britanie. Numarul celor arestati a crescut cu 80%

Numarul romanilor arestati in Marea Britanie sub suspiciunea ca ar fi comis infractiuni a crescut cu 80% in unele zone si la peste 18. 000 la nivel national in 2015, relateaza Daily Mail duminica pe site-ul sau, subliniind ca cresterea are loc in conditiile in care romanii sunt deja cei mai numerosi straini din inchisori.

Presa: Peste 18.000 de romani, arestati in Marea Britanie, in 2015

Peste 18. 000 de cetateni romani au fost arestati, anul trecut, in Marea Britanie, cu 4% mai multi decat in 2014.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2256 seconds )