Libnet.ro
UNICEF

10:00

Marea Britanie: preturile locuintelor au scapat de sub control in Londra

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Marea Britanie: preturile locuintelor au scapat de sub control in Londra

Inflatia anualizata din Marea Britanie a scazut in martie la 1,6%, cel mai redus nivel din ultimii patru ani si jumatate, in timp ce preturile locuintelor au urcat cu 9,1% in ultimul an, crestere generata in principal de piata din Londra, unde se. continuă pe Wall-Street Ro

Victor Spirescu, primul roman sosit in Marea Britanie dupa ridicarea restrictiilor de munca, promoveaza un partid proeuropean

Victor Spirescu, primul roman sosit in Marea Britanie dupa ridicarea restrictiilor de pe piata muncii pentru imigranti, devenit celebru datorita atentiei oferite de mass-media, se implica in viata politica si este cofondatorul unui partid proeuropean, alaturi de alti rezidenti romani din Regat. Acesta sustine noua formatiune in calitate de imagine a partidului.

Politia Romana: Peste 180 de persoane sub control judiciar si zece in arest la domiciliu, in ultima saptamana

Peste 180 de persoane au fost puse sub control judiciar si alte zece au fost arestate la domiciliu, in ultima saptamana, acestea fiind sub supravegherea politistilor. in saptamana 4 - 11 aprilie, la nivel.

180 de persoane sub control judiciar in ultima saptamana

Peste 180 de persoane au fost puse sub control judiciar si alte zece au fost arestate la domiciliu, in ultima saptamana, acestea fiind sub supravegherea politistilor.

MERS se EXTINDE rapid in Orientul Mijlociu. Autoritatile sunt acuzate ca au scapat de sub control EPIDEMIA MORTALA

Arabia Saudita a confirmat ieri creseterea brusca a numarului de decese inregistrate in ultimele doua saptamani in Regat, din cauza unui virus mortal. Separat, Emiratele Arabe Unite au anuntat sase noi.

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2723 seconds )