Libnet.ro
UNICEF

11:30

Marea Britanie ar putea parasi Uniunea Europeana la 1 ianuarie 2019

Hotnews Hotnews,
 Marea Britanie ar putea parasi Uniunea Europeana la 1 ianuarie 2019

Ministrul britanic al Comertului International, Liam Fox, a avansat duminica 1 ianuarie 2019 ca posibila data a iesirii efective a Marii Britanii din Uniunea Europeana si a anuntat ca noul guvern de la Londra a inceput deja discutii informale pentru incheierea unor acorduri bilaterale de liber schimb cu mai multe tari, printre care se numara Australia si Canada, anunta Agerpres. continuă pe Hotnews

Lovitura de trasnet de la Londra pentru migrantii din Marea Britanie: ar putea fi afectati zeci de mii de romani

Au inceput lucrurile foarte serioase si, de-abia din acest moment, se poate masura nivelul schimbarilor dramatice pe care le vor presupune noile legislatii post-BREXIT asupra pietei muncii din Marea Britanie.

Boris Johnson: Marea Britanie nu va abandona cooperarea europeana

Marea Britanie va continua sa fie un participant activ pe scena europeana si dupa iesirea din Uniunea Europeana, a declarat Boris Johnson la Bruxelles, in prima sa vizita in strainatate in calitate de ministru de Externe al Regatului Unit, informeaza Bloomberg, citat de Mediafax.

Cand ar putea iesi oficial Marea Britanie din UE? Anuntul facut de un oficial britanic

Ministrul britanic al Comertului International, Liam Fox, a avansat duminica 1 ianuarie 2019 ca posibila data a iesirii efective a Marii Britanii din Uniunea Europeana si a anuntat ca noul guvern de la Londra a inceput deja discutii informale pentru incheierea unor acorduri bilaterale de liber schimb cu mai multe tari, printre care se numara Australia si Canada, transmite AFP.

BREXIT. Marea Britanie poate iesi din UE la 1 ianuarie 2019. Ce pregatiri se fac in acest moment

Ministrul britanic al Comertului International, Liam Fox, a avansat duminica 1 ianuarie 2019 ca posibila data a iesirii efective a Marii Britanii din Uniunea Europeana.

S-a anuntat. Care e data la care Marea Britanie iese din UE

Ministrul britanic al Comertului International, Liam Fox, a avansat duminica 1 ianuarie 2019 ca posibila data a iesirii efective a Marii Britanii din Uniunea Europeana si a anuntat ca noul guvern de la Londra.

S-a anuntat. Care e data la care Marea Britanie ar iesi din UE

Ministrul britanic al Comertului International, Liam Fox, a avansat duminica 1 ianuarie 2019 ca posibila data a iesirii efective a Marii Britanii din Uniunea Europeana si a anuntat ca noul guvern de la Londra.

Scotia si in UE si in Marea Britanie?

Sefa executivului scotian, Nicola Sturgeon, a afirmat duminica la BBC ca nu exclude posibilitatea ca Scotia sa ramana in Uniunea Europeana in timp ce face parte din Marea Britanie, care a votat la referendumul din 23 iunie in favoarea iesirii sale din UE Brexit), in mare parte datorita alegatorilor din Anglia si Tara Galilor, relateaza agentia Reuters.

Putem sa vindem forta romaneasca de munca mult mai scump acum, in Marea Britanie

Odata cu liberalizarea pietei britanice de munca pentru romani, din ianuarie 2014, Cosmin Manolache, in parteneriat cu Dragos Ionescu, au considerat ca oamenii de afaceri din Marea Britanie asteapta forta de munca ieftina si calificata.

Anunt care ii priveste si pe romanii din Marea Britanie: Unii vor trebui sa plece

Unii cetateni ai Uniunii Europene ar putea sa fie nevoiti sa paraseasca Marea Britanie dupa iesirea acesteia din Blocul comunitar, a declarat David Davis, secretarul de stat pentru negocierile cu UE pe tema.

Maria Ligor: Romania urmareste indeaproape apararea intereselor romanilor din Marea Britanie

Ministrul delegat pentru Relatiile cu Romanii de Pretutindeni, Maria Ligor, a aratat, cu ocazia vizitei pe care o efectueaza in Marea Britanie, ca Romania urmareste indeaproape apararea intereselor romanilor din aceasta tara si a solicitat cooperarea autoritatilor britanice in vederea sanctionarii oricaror acte care ar putea fi considerate discriminatorii sau xenofobe la adresa cetatenilor europeni sau altor straini aflati in Regatul Unit.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2226 seconds )