Libnet.ro
UNICEF

22:00

Marea Britanie: Serie speciala de monede, lansata de botezul printului George

B1 B1,
Marea Britanie: Serie speciala de monede, lansata de botezul printului George

Botezul printului George al Marii Britanii va fi marcat printr-o serie speciala de monede aniversare, potrivit Monetariei Regale din Marea Britanie. Seria va include monede din aur si argint masiv, cu o valoare. continuă pe B1

Botezul printului George, marcat printr-o serie speciala de monede.

Botezul printului George, primul copil al printului William si al sotiei sale Catherine, va fi marcat prin emiterea unei serii speciale de monede aniversare, a anuntat, sambata, Monetaria Regala din Marea Britanie. Fiul ducelui si ducesei de Cambridge, nascut pe 22 iulie, va fi botezat la Capela Regala a Palatului Saint James din Londra, pe 23 octombrie. In Capela Regala a Palatului Saint James a fost depus sicriul printesei Diana, mama printului William, inainte de funeraliile acesteia, la .

Marea Britanie marcheaza botezul printului George cu o noua serie de monede speciale

Monetaria Regala din Marea britanie va bate o serie intreaga de monede pentru a marca botezul Printului George, al treilea pe linia de mostenire a coroanei britanice. Fiul ducelui si ducesei de Cambridge va fi crestinat la sfarsitul lunii octombrie.

Ambasadorul la Londra, Ion Jinga: Compatriotii mei n-au niciun motiv sa se simta vinovati ca sunt romani in Marea Britanie

Ambasadorul Romaniei la Londra, Ion Jinga, scrie intr-un articol publicat joi in cotidianul britanic The Telegraph despre discriminarile cu care se confrunta cetatenii romani care traiesc in Marea Britanie, mentionand in acest sens cazul unui medic roman. Diplomatul spune ca intelege ingrijorarile britanicilor cu privire la cei care, venind in tara lor, ar putea profita de ajutoarele si beneficiile sociale, dar ca acestea cu greu pot fi legate de romani. Astfel, ambasadorul sustine ca romanii din Marea Britanie nu au niciun motiv sa se simta vinovati ca au aceasta nationalitate si traiesc in Regat.

Marea Britanie: cuplurile casatorite vor beneficia de o reducere fiscala de 1.000 de lire sterline

Milioane de cupluri casatorite din Marea Britanie vor beneficia din 2015 de scutiri de impozite, masura prin care guvernul britanic recunoaste si rasplateste angajamentul si responsabilitatea asumate intr-un mariaj, a anuntat vineri premierul David Cameron.

Summitul NATO din 2014 va avea loc in Marea Britanie, principala tema fiind situatia din Afganistan

Summitul sefilor de stat si de guvern din tarile membre NATO care va avea loc in 2014 se va desfasura in Marea Britanie, fiind consacrat incheierii misiunilor combatante in Afganistan, a anuntat premierul britanic David Cameron, citat de AFP.

Marea Britanie va gazdui summitul NATO din 2014. Principala tema va fi situatia din Afganistan

Summitul sefilor de stat si de guvern din tarile membre NATO care va avea loc in 2014 se va desfasura in Marea Britanie, fiind consacrat incheierii misiunilor combatante in Afganistan, a anuntat premierul.

Charles Taylor, vinovat de crime impotriva umanitatii, a fost condamnat la inchisoare intr-o unitate de maxima securitate din Marea Britanie

Charles Taylor, comandantul militar care a fost presedinte al Liberiei intre 1997 si 2003, si-ar putea petrece restul vietii intr-o inchisoare de maxima securitate din Marea Britanie, dupa ce judecatorii au respins joi recursul avocatilor apararii care obiectau fata de pedeapsa de 50 de ani de inchisoare pentru crime de razboi impotriva poporului din tara vecina Sierra Leone.

Marea Britanie: Promisiunea lui Ed Miliband de a ingheta preturile la energie daca o sa castige alegerile starneste nemultumiri chiar si la Laburisti

Promisiunea sefului Laburistilor de a ingheta preturile la energie in cazul in care partidul sau va castiga alegerile in 2015 starneste polemici aprinse in Marea Britanie, chiar si in randul laburistilor, scrie AFP.

ştiri de la B1

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2356 seconds )