Libnet.ro
UNICEF

00:07

Marea Britanie: Supermarketurile au ramas fara gheata din cauza campaniei ALS Ice Bucket

B1 B1,
Marea Britanie: Supermarketurile au ramas fara gheata din cauza campaniei ALS Ice Bucket

ALS Ice Bucket a facut ca multe supermarketuri din orase britanice sa ramana fara gheata, pe masura ce campania a luat amploare in randul populatiei, transmite dailymail. co. uk. Rafturile din congelatoare. continuă pe B1

O insula din largul Scotiei a ramas fara apa din cauza Ice Bucket Challenge

Alimentarea cu apa s-a oprit automat, la sfarsitul saptamanii trecute, pe o insula din largul Scotiei, dupa ce numerosi locuitori au acceptat provocarea Ice Bucket, scrie Daily Mail. Cererea de apa a crescut.

O insula din largul Scotiei a ramas fara apa din cauza Ice Bucket Challenge

Alimentarea cu apa s-a oprit automat, la sfarsitul saptamanii trecute, pe o insula din largul Scotiei, dupa ce numerosi locuitori au dat curs provocarii Ice Bucket, relateaza Mediafax.

Marea Britanie: Posibila legatura intre moartea unui tanar de 18 ani si campania Ice Bucket Challenge

Politia din Marea Britanie incearca sa stabileasca circumstantele mortii lui Cameron Lancaster, un tanar in varsta de 18 ani care a murit inecat. Decesul tanarului, care a murit inecat, ar putea fi legat de campania Ice Bucket Challenge, el inlocuind insa galeata cu apa cu gheata cu inotatul in apa rece. Tragedia s-a produs duminica in apropierea orasului Inverkeithing din regiunea Fife, unde tanarul se dusese cu prietenii la mare, anunta The Guardian.

Rusia nu a fost invitata la summitul NATO din Marea Britanie

Urmatorul summit al Organizatiei Tratatului Atlanticului de Nord NATO), planificat sa aiba loc in septembrie in Marea Britanie, se va desfasura fara participarea Rusiei, informeaza, in editia de astazi, cotidianul rus Kommersant.

Cati romani si bulgari s-au stabilit in Marea Britanie in perioada 2013-2014

Oficiului Britanic pentru Statistica a anuntat ca, in ultimele 12 luni, aproximativ 28. 000 de cetateni romani si bulgari s-au stabilit in Marea Britanie, in timp ce rata imigratiei in Marea Britanie a.

Aproximativ 28.000 de romani si bulgari s-au stabilit in Marea Britanie in ultimele 12 luni

Aproximativ 28. 000 de cetateni romani si bulgari s-au stabilit in Marea Britanie in ultimele 12 luni, pana in martie 2014, comparativ cu 12. 000 in aceeasi perioada anterioara. Cresterea are loc pe pe fondu.

28.000 de romani si bulgari s-au stabilit in Marea Britanie in ultimul an

Aproximativ 28. 000 de cetateni romani si bulgari s-au stabilit in Marea Britanie in ultimele 12 luni, pana in martie 2014, comparativ cu 12. 000 in aceeasi perioada anterioara, arata BBC News,citat de Mediafax. Astfel, imigratia generala in Anglia a crescut cu 39%.

Va deveni cea mai mare putere a lumii. Marea Britanie isi indeamna cetatenii sa invete limba VIITORULUI

Engleza, franceza sau germana nu mai sunt limbi straine cautate de angajatori sau de marile firme multinationale. in tarile dezvoltate ale Europei se mizeaza pe mandarina. in Marea Britanie, premierul David.

Pretul mierii ar putea creste cu 30% din cauza productiei slabe

Pretul mierii ar putea creste cu 30% din cauza productiei slabe, avertizeaza apicultorii din judetul Harghita, care spun ca in 2014 au obtinut cea mai slaba productie de miere din ultimii 50 de ani.

Scandal intre Guvern si Cotroceni din cauza proiectului autostrazii Comarnic - Brasov

Nou scandal intre palate din cauza proiectului autostrazii Comarnic - Brasov. Victor Ponta a declarat ca presedintele Traian Basescu ar fi sesizat DNA cu privire la atribuirea lucrarilor la autostrada.

ştiri de la B1

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2025 seconds )