Libnet.ro
UNICEF

23:00

Marfuri contrafacute in valoare de peste 2,75 milioane euro, retinute de inspectorii vamali

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Marfuri contrafacute in valoare de peste 2,75 milioane euro, retinute de inspectorii vamali

Luni, inspectorii vamali din cadrul Biroului vamal de frontiera Constanta Sud au descoperit diverse marfuri susceptibile de a fi contrafacute, in valoare de aproximativ 2. 600 euro, urmare controlului efectuat asupra unor containere sosite din China pentru doua societati comerciale cu sediul in Bucuresti, arata un comunicat remis azi redactiei. continuă pe Ziarul Bursa

Deva implementeaza proiecte urbane de peste 2,5 milioane euro

Primaria Deva si Agentia pentru Dezvoltare Regionala ADR) Vest au semnat, astazi, contractele de finantare pentru proiectele Amenajare Piata Arras si Reabilitarea si refunctionalizarea spatiului public urban Bulevardul Dacia si zona adiacenta, finantate prin fonduri europene de peste doua milioane si jumatate de euro.

Lichiditate de peste 3,57 milioane euro pe BVB

Piata principala a Bursei de Valori Bucuresti BVB) a inregistrat, in prima parte a sedintei de tranzactionare de astazi, o lichiditate de 15. 508,18 lei 3. 273,11 euro).

Lichiditate de peste 4,86 milioane euro pe BVB

Piata principala a Bursei de Valori Bucuresti BVB) a inregistrat, in prima parte a sedintei de tranzactionare de astazi, o lichiditate de 21. 190,40 lei 4. 521,71 euro).

Loto 6/49, Loto 5/40 si Joker. Premiul cel mare este de peste 2,7 milioane de euro

Joi vor avea loc noi trageri Loto 6/49, Noroc, Joker, Noroc Plus, Loto 5/40 si Super Noroc. Report de peste 2,7 milioane euro laLoto 6/49 si de peste 1,17 milioane de euro la Joker.

Fondul de Garantare a Asiguratilor si-a majorat cu 10% capitalurile, anul trecut, la 938,75 milioane lei

Fondul de Garantare a Asiguratilor FGA) inregistra, la sfarsitul anului trecut, capitaluri proprii in valoare de 938,75 milioane de lei, cu aproximativ 10% mai mult fata de anul precedent 853,09 milioane de lei).

Fin-Eco Brasov isi vinde statia de sortare a deseurilor cu 1,75 milioane de euro

Compania Fin - Eco SA a anuntat ca scoate la vanzare linia tehnologica de sortare a deseurilor municipale. Linia tehnologica este evaluata la 7,769 milioane de lei aproximativ 1,75 milioane de euro), iar ofertele sunt asteptate pana miercuri la sediul companiei.

Gral Medical a investit 1,5 milioane euro in doua clinici

Reteaua medicala privata Gral Medical continua proiectele de investitii initiate in ultimii ani si a infiintat, la inceputul lui 2015, doua clinici de mari dimensiuni in Capitala si Ploiesti, dupa o investitie de peste 1,5 milioane euro, ajungand, astfel, la 14 laboratoare, 11 clinici si un spital privat OncoFort), potrivit unui comunicat trimis astazi redactiei.

Credit de peste 22 de milioane de euro, accesat de Primaria Oradea. Banii vor merge in cofinantari

Peste 22 de milioane de euro. Acesta este imprumut luat de Primaria Oradea de la Banca Europeana de Investitii B. Contractul a fost semnat de primarul Ilie Bolojan, banii urmand sa fie folositi pentru cofinantarea anumitor proiecte cu finantare europeana.

Immofinanz vrea sa cumpere 29% din CA Immo, pentru care ofera 530 milioane euro

Compania austriaca Immofinanz, cu active imobiliare de peste 950 milioane euro in Romania, incearca din nou sa intre in actionariatul CA Immo, de asemenea activa pe piata locala, printr-o oferta de preluare de peste 530 milioane de euro, care vizeaza.

Gral Medical a investit peste 1,5 mil. euro in deschiderea a doua clinici, in Bucuresti si Ploiesti

Gral Medical, una dintre cele mai mari retele medicale private din Romania, a deschis in acest an doua clinici, una in Bucuresti si alta in Ploiesti, ca parte a unui proces investitional care s-a ridicat la peste 1,5 milioane de euro.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2309 seconds )