Libnet.ro
UNICEF

11:00

Maria Sarapova a invins-o pe Ekaterina Makarova si s-a calificat in finala la Australian Open

Antena3 Antena3,
Maria Sarapova a invins-o pe Ekaterina Makarova si s-a calificat in finala la Australian Open

Jucatoarea rusa de tenis Maria Sarapova, cap de serie numarul 2, s-a calificat in finala la Australian Open, dupa ce a trecut in semifinale de compatrioata sa, Ekaterina Makarova, a zecea favorita, scor 6-3,. continuă pe Antena3

Australian Open 2015: Maria Sarapova s-a calificat in finala feminina, dupa ce a invins-o pe Makarova, scor 6-3, 6-2

Jucatoarea rusa de tenis Maria Sarapova, numarul 2 mondial, s-a calificat in finala feminina de la Australian Open, dupa ce a invins-o in doua seturi, scor 6-3, 6-2, pe compatrioata Ekaterina Makarova, cap de serie numarul 10.

Australian Open 2015. Maria Sarapova, calificata in semifinale dupa victoria in fata lui Eugenie Bouchard. Urmatoarea adversara, Ekaterina Makarova

Australian Open 2015. Jucatoarea de tenis Maria Sarapova, locul 2 WTA, a invins-o, marti dimineata, cu scorul de 6-3, 6-2, pe canadianca Eugenie Bouchard, locul 7 WTA, intr-un meci din sferturile de finala ale turneului de Grand Slam Australian Open.

Australian Open: Serena Williams vs Madison Keys si Ekaterina Makarova vs Maria Sharapova in semifinale

Serena Williams cap de serie numarul unu) s-a calificat, miercuri, in semfinalele de la Australian Open, faza a competitiei unde o va intalni pe Madison Keys SUA). In cealalta partida se vor duela Maria Sharapova si Ekaterina Makarova sportiva care a invins-o pe Simona Halep). In culisele tenisului. Povesti inedite despre jucatorii de top din circuitul ATP P).

Australian Open 2015. Simona Halep e invincibila in 2015: 9 meciuri, 9 victorii! La orizont apare Maria Sarapova

Simona Halep s-a calificat in sferturile de finala ale Australian Open si are un palmares impecabil in 2015: 9-0 la meciuri, 18-1 la seturi. Pentru un loc in semifinale, jucatoarea noastra se va lupta cu rusoaica Ekaterina Makarova, dupa care ar putea da peste Sarapova.

Australian Open 2015. Telefonul care a trezit-o la realitate pe Maria Sarapova. Plus 10 imagini cu furia rosie

Maria Sarapova se pregateste de o semifinala suta la suta ruseasca la Australian Open, impotriva Ekaterinei Makarova, cea care a eliminat-o pe Simona Halep.

Australian Open 2015. Telefonul care a trezit-o la realitate pe Maria Sarapova.

Maria Sarapova se pregateste de o semifinala suta la suta ruseasca la Australian Open, impotriva Ekaterinei Makarova, cea care a eliminat-o pe Simona Halep.

Australian Open 2015. Telefonul care a trezit-o la realitate pe Maria Sarapova

Maria Sarapova se pregateste de o semifinala suta la suta ruseasca la Australian Open, impotriva Ekaterinei Makarova, cea care a eliminat-o pe Simona Halep.

Unde a pierdut Simona Halep meciul cu Ekaterina Makarova

Simona Halep a pierdut clar partida cu Ekaterina Makarova din optimile de finala ale Australian Open. Iata de ce.

Simona Halep a fost invinsa de Ekaterina Makarova in sferturile de finala ale Australian Open

Simona Halep, locul 3 WTA, a fost invinsa, marti, de rusoaica Ekaterina Makarova, locul 11 WTA, in sferturile de finala ale Australian Open, primul turneu de Grand Slam al anului, informeaza.

Simona Halep eliminata in sferturi la Australian Open dupa un meci de cosmar cu Ekaterina Makarova

Pentru al doilea an consecutiv Simona Halep a parasit Australian Open in faza sferturilor de finala. Favorita certa in meciul cu Ekaterina Makarova prin prisma clasamentului WTA si a rezultatelor din ultimele luni, Halep a intrat extrem de tensionata pe teren si a gresit mult, negasind in acelasi timp raspuns la primul serviciu imbatabil al rusoaicei. Astfel, Halep a cedat in doua seturi, categoric, fara a conduce niciun moment sau a emite vreo pretentie pentru calificarea in semifinale prin cele 31 de erori nefortate. Un meci care s-a incheiat cu un game la zero reusit de rusoaica, aceasta impunandu-se cu un aspru 6-4, 6-0.

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2244 seconds )