Libnet.ro
UNICEF

12:00

Maria Sarapova, invinsa de Caroline Wozniacki, la Turneul Campioanelor

B1 B1,
Maria Sarapova, invinsa de Caroline Wozniacki, la Turneul Campioanelor

Jucatoarea rusa de tenis Maria Sarapova, locul 2 WTA, a fost invinsa, marti, cu scorul de 7-6 4) 6-7 5), 6-2, de sportiva daneza Caroline Wozniacki, locul 9 WTA, in primul meci al Grupei Albe de la Turneul . continuă pe B1

Surpriza la Singapore: Sarapova, invinsa de Wozniacki, in trei seturi

Grupa Alba a Turneului Campioanelor de la Singapore a debutat, marti, cu o surpriza. Maria Sarapova, a doua favorita a turneului, a fost invinsa de daneza Caroline Wozniacki, locul 9 WTA, cu scorul de 7-6 4) 6-7 5), 6-2.

Simona Halep o invinge pe Bouchard. Detaliile primului meci de la Turneul Campioanelor

Jucatoarea de tenis Simona Halep, locul 4 WTA, a invins-o, astazi, cu scorul de 6-2, 6-3, pe canadianca Eugenie Bouchard, locul 5 WTA, in primul meci disputat de sportiva romana in cadrul Grupei Rosii de la Turneul Campioanelor, gazduit de orasul.

Turneul Campioanelor: Simona Halep vs Eugenie Bouchard (16:00)

Simona Halep debuteaza luni la Turneul Campioanelor, jucatoarea din Romania urmand sa o intalneasca pe Eugenie Bouchard, din Canada, locul 5 in ierarhia WTA. Meciul de la Singapore va incepe la ora 16:00 si va fi LiveText pe HotNews. ro.

Turneul Campioanelor: Simona Halep vs Eugenie Bouchard (16:30)

Simona Halep debuteaza luni la Turneul Campioanelor, jucatoarea din Romania urmand sa o intalneasca pe Eugenie Bouchard, din Canada, locul 5 in ierarhia WTA. Meciul de la Singapore va incepe la ora 16:30 si va fi LiveText pe HotNews. ro. Din secretele marilor campioni la tenis.

Simona Halep joaca, luni, cu Eugenie Bouchard in primul meci la Turneul Campioanelor

Jucatoarea de tenis Simona Halep va evolua, luni, in jurul orei 16. 00, cu sportiva canadiana Eugenie Bouchard, in primul meci al romancei la Turneul Campioanelor de la Singapore, informeaza wtatennis. com. Meciul d.

Turneul Campioanelor: Sarapova, ajutata de arbitri, dar batuta de Wozniacki

Prima partida din Grupa Alba de la Turneul Campioanelor a avut o desfasurare dramatica: favorita numarul doi a competitiei, Maria Sarapova, a pierdut disputa cu daneza Caroline Wozniacki.

Turneul Campioanelor: Caroline Wozniacki a invins-o pe Maria Sharapova, dupa un meci maraton

Maria Sharapova numarul doi mondial) a debutat cu stangul la Turneul Campioanelor, sportiva din Rusia fiind invinsa, in trei seturi, de Caroline Wozniacki Danemarca, locul 9 mondial). Partida a facut parte din Grupa Alba a competitiei de la Singapore.

Simona Halep: Voi avea emotii la Turneul Campioanelor, dar nu am nimic de pierdut

Jucatoarea Simona Halep, locul 3 WTA, a declarat ca va avea emotii la Turneul Campioanelor, competitie la care participa in premiera, dar si-a dorit foarte mult sa ajunga in Singapore si nu are nimic de pierdut, scrie wtatennis. com .

Simona Halep, in grupa rosie la Turneul Campioanelor cu Serena Williams, Eugenie Bouchard si Ana Ivanovici

Jucatoarea de tenis Simona Halep, de luni locul 4 WTA, va juca in grupa rosie la Turneul Campioanelor, alaturi de Serena Williams, Eugenie Bouchard si Ana Ivanovici, conform tragerii la sorti de sambata, de la Singapore.

Turneul Campioanelor: Simona Halep, in grupa rosie cu Serena Williams, Eugenie Bouchard si Ana Ivanovic

Jucatoarea de tenis Simona Halep, de luni locul 4 WTA, va juca in grupa rosie la Turneul Campioanelor, alaturi de Serena Williams, Eugenie Bouchard si Ana Ivanovic, conform tragerii la sorti de sambata, de la Singapore.

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2351 seconds )